Rocznik 80' Absolwent zarządzania i marketingu : spec. inżynieria zarządzania produkcją.Obecnie pracuję w zakładzie produkcyjnym, a konkretnie w dziale handlowym.Ściemniam jak się da, a jakżeby inaczej za 1500 brutto
Zainteresowania:oczywiście wszystko co jest związane z Tolkienem(nie lubię Sapkowskiego !!!), a także wszystko co jest mroczne, mistyczne, tajemnicze(Conspiracy Theories Rulezzz!!!). Historia(starożytność i wcześniej, średniowiecze) , mitologia,języki obce zwłaszcza angielski, komiksy Marvela.
Książki popularno-naukowe(Daniken i mu podobni), horrory(King, Lovecraft) , science-fiction, fantasy.
Filmy: horrory,twórczość Davida Lyncha, Twin peaks itd., japońska animacja , ale raczej ta dla dojrzałych odbiorców a nie jakieś Pokemony
Gry komputerowe: gram we wszystko co popadnie a w szczególności cenię sobie SERIE FALLOUT! PLANESCAPE TORMENT! FINAL FANTASY,
RESIDENT EVIL ITD.ITP.
Muzyka: widzę, wśród fanów MECCG metalowcy są górą, więc ja będe jednym z wyjątków. Lubię po prostu dobrą muzę: do niedawna byłem wielbicielem Hiphopu oczywiście zagranicznego, ale teraz już mi się tak nie kręci jak kiedyś, poza tym lubię hity rockowe: Jimmy Hendrix, Led Zepellin, Nirvana itp., oczywiście Enya bo będąc fanem Tolkiena nie sposób nie lubić jej i jej twórczości, Clannad, Dead Can Dance czasem dobry house, ambient, trance. Także jak widać nie ograniczam się do 1-go kierunku, lubię wszystko co dobre.
Narazie to wszystko jak coś sobie przypomnę to dam znać
Pozdrawiam wszystkich fanów MECCG.