Dobry temat! W końcu dowiedziałem się ile wiosen ma mama Jadeda!

No a na poważnie: ja jestem z błogosławionego rocznika 81, kto umie liczyć, ten będzie wiedział ile to daje mi lat. Mieszkam w Pojebanicach (mała wieś koło Janowa

), gdzie jedyna linia tramwajowa też jest pożyczona od Łodzi. Nie pamiętam ile to już czasu bawię się w fantastykę, będzie chyba z 8-9 lat jak grałem pierwszy raz w RPG (MERP) i z 5 lat jeśli chodzi o karciankę (MECCG). Poza te dwa tematy nigdy nie udało mi się wybiec, nie licząc mnogich cRPG (Dungeon Master II !).
Zainteresowania: poszukiwanie ogólnie przyjętego szczególnie rozumianego sensu

. Z książek czytałem szlagiery takie jak Tolkien, Sapek, Żelazny czy Ziemiańskiego (Achaja, sic!), ale ostatnio rzuciłem się na stare książki młodzieżowe, znienawidzone lektury z lat podstawówkowych, no takie jak Dywizjon 303 czy tam książki o czasach traperów w Ameryce...
Muzyka - raczej metal, ale z wiekiem gusta mi się tak strasznie pozmieniały, że ostatnio słucham też kapel harcore'owych, punkowych czy chillout'u, ale najlepsze dla mnie i tak pozostaje rock'n'rollowe granie z lat 60-70 + Żelazna Dziewica (stara) !
Ostatnio zaniedbuję moje dotychczasowe hobby (czyli przede wszystkim obcinam fundusze) na rzecz "studiowania" i motocyklu. Niestety

I z tego wszystkiego przestałem jeść mięso! Chyba długo nie pożyję ...