Przyznaje ze to jest maksymalny off... wiec nie zdziwie sie jesli ten post zostanie usuniety.
Mam problem poniewaz moja siostrzenica, Paulinka, ktora ma 2,5 roku chce miec zolwia. Poniewaz jestem jej chrzestnym dogadalem sie z Paulinki mama a moja siostra ze postaram sie na urodziny zorganizowac jej takiego zolwika. Po przejrzeniu kilku "poradnikow" doszlismy do wniosku ze najlepszy w ich przypadku bylby ZOLW STEPOWY zeby nie trzeba bylo sie bawic w jakies miejsca gdzie ten zolwik moglby plywac poniewaz nie ma na to za duzo miejsca a zolwie stepowe nie potrzebuja dostepu do wody zeby poplywac.
Teoretycznie mozna kupic takiego zolwia w sklepie zoologicznym ale kosztuje okolo 250 zl. Wszystko byloby OK tylko ze bez sensu wydac 250 zl i po tygodniu okaze sie ze zolw zdechl
Dlatego mam ogromną prosbe do Was drodzy forumowicze!
Znacie moze kogos kto chce sprzedac ZOLWIA STEPOWEGO (lub jakiegos zolwia ktory nie musi plywac). Ewentualnie jesli mielibyscie chwilke przechodzac kolo jakiegos sklepu zoologicznego wejdzcie i zapytajcie ile taki zolw stepowy kosztuje.
Wiem ze to dosc dziwna prosba jak na forum MECCG i naprawde nie zdziwie sie jesli bardzo szybko zostanie to usuniete ale bede bardzo wdzieczny za jakas informacje o zolwiu ktorego moglbym kupic lub odkupic a sadze ze rowniez Paulinka postara sie jakos odwdzieczyc