Słuchajcie.
Przyznam to otwarcie i szczerze:
DUPA ze mnie do sześcianu!!! A to dlatego, że ten pomysł z tym hasłem i logowaniem do galerii to było takie głupie, że wstyd mi teraz i aż mi się ciepło robi na myśl, ile przez to straciliśmy gorących komentarzy!!!!!
Ale spróbuję naprawić swój błąd.
Oto dziś dostałem posiłki zdjęć od Highwaymana i Chrisa! I mówię wam - całkiem są niezłe niektóre

W każdym razie - zrobiłem z tego jedną kolekcję i umieściłem na osobnej całkiem stronie, i tylko Bogowie wiedzą czemu nie wpadłem na taki pomysł wcześniej ...
Link:
http://es.byethost8.com/cpg/Wszystkich przepraszam (serio mówię) - po prostu ostatnio mam Lack of Time, wszędzie naokoło Long Winter a ja chyba nosze na sobie z cztery lury różne, a rzuty kostkami w Organizacji na ich zdjęcie zdecydowanie nie wychodzą !! (chyba się w jakiś piątkowy wieczór potężnie stapuję, to może mi pomoże)
Mam nadzieję, że teraz każdy już będzie mógł oceniać i wystawiać komentarze pod fotkami, dodatkową atrakcją niech będą nowe foty od Warszawiaków (niektóre naprawdę rewelacyjne).
I przy okazji apel - jeśli ktoś jeszcze ma jakieś zdjątka, niech się podzieli (PM do mnie) !