Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 10:36

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 06, 2006 23:54 
Scout/Sage

Zginął Król, Niech żyje Król :!:
Gratulacje dla |Highwaymana| za zajęcie zaszczytnego 1-go miejsca,
Podziękowania dla pozostałych uczestników turnieju za wspaniałą zabawę i nieoczekiwane zwroty w akcji :wink:

O poszczególnych grach nie będę się specjalnie rozpisywał, bo i nie ma specjalnie oczym, a Gyg i tak pewnie nie daruje mi kolejnej blitzkrieg'owej porażki 8)

Pomysł na talię taki sobie, zresztą nie do końca mój, za to chyba dość odważny, a niektórzy pewnie zaraz krzykną parskając na monitor że wręcz bezczelny.
Dwóch dwarfów i dwóch elfów pognało do krainy Czarnego Władcy żeby wytrząsnąć mu z kieszeni great'ery, a gdyby się nadarzyła okazja sprać przy ich pomocy drużynę miniona. Niestety bieganie po Dagorlandzie, Udunie, Imlad Morgul i pozostałych ekstremalnych miejscach nie wychodzi ostatecznie nigdy na zdrowie (to ze względu na nieco zatęchłe powietrze) to i moja eskapada nie zawsze kończyła się sukcesem.
Muszę powiedzieć, że o ile liczyłem się z faktem że dostanę po głowie Nazgulem, co w przypadku jednego z nich nie skończyło się dla niego samego tragicznie, to nalot Framowego Itangasta o mały włos nie zakończył błyskotliwej kariery i tak już pokiereszowanej mojej drużyny, ostatecznie Noble Houd'y wyratowały towarzystwo z opresji (z pełnym poświęceniem się że tak powiem). Całe szczęście w czarnych kurortach jest dość ciepło i śnieg tam nie pada, dlatego spokojnie mogłem patrzeć jak reszta Śródziemia grzęźnie w zamieci. Niestety w pierwszej grze cek zapalił Słońce na tyle skutecznie, że nawet malusieńki przymrozek chwycić nie chciał :-)
W czasie kiedy banda kamikaze grasowała w Imlad Morgul, Gandalf z Elrondem wynudzeni siedzeniem w Rivendell, wybrali się na jednego do Bombadila, a przynajmniej taki mieli zamiar ale na 5 gier chyba tylko 3 razy udało im się go zastać w domu :lol:

Reasumując deck sprawdził się całkiem nieźle, chociaż wymaga sporych poprawek.
Chwilowy spadek formy to oczywiście zagranie czysto taktyczne, razem z Tworkiem atakujemy lidera na następnym turnieju z tylnych siedzeń :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 10:31 
Pan na Rhosgobel

Lena wzuszyła się identyfikatorem i kazała Wam przekazać wielkie podziękowania za pamięć i zachęte! :P
Powiedziała, że jak Highwayman przetłumaczy instrukcję do Balroga, to przyjedzie i da Wam łupnia! :wink: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 18:49 
Yabree napisał(a):
Muszę powiedzieć, że o ile liczyłem się z faktem że dostanę po głowie Nazgulem, co w przypadku jednego z nich nie skończyło się dla niego samego tragicznie, to nalot Framowego Itangasta o mały włos nie zakończył błyskotliwej kariery i tak już pokiereszowanej mojej drużyny, ostatecznie Noble Houd'y wyratowały towarzystwo z opresji (z pełnym poświęceniem się że tak powiem).

:twisted: :twisted: :twisted: 8)

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 18:51 
Ten u góry to ja ale zapomniałem się zalogować bo nie jestem u siebie w domu a hasła nie pamiętam :oops:

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 07, 2006 18:52 
Anonymous napisał(a):
Ten u góry to ja ale zapomniałem się zalogować bo nie jestem u siebie w domu a hasła nie pamiętam :oops:

Głupi, głupi powiedziałem " ja" ale to niec nie wyjaśniło...

- Fram Framson

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 08, 2006 23:10 
Warrior/Ranger/Sage

Turniej mega wypasiony, zreszta jak wszystkie nasze tego typu spotkania. Chwalenie (calkowicie zasluzone) organizatorow przechodzi juz do tradycji.

Gier nie bede opisywal, bo szkoda czasu. Gdyby nie szczesliwy bye w drugiej rundzie to moglo by sie to skonczyc bardzo zle. Glupia byl moja talia w zamysle. Nie ma sie co tez tlumaczyc ze kompletnie czasu nie mialm czegos lepszego wymyslec, a ta talia co gralem to porawialem ja jeszcze w smaochodzie. Druzyna pabianicka przyjechal mega nie przygotowana. Kwiat tez ma niezly sekret, dotyczacy jego tali. :twisted:

Jak pojebanice zorganizuja turniej bedze lepiej :!:

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 08, 2006 23:27 
Warrior/Ranger/Sage

Cytuj:
Glupia byl moja talia w zamysle. Nie ma sie co tez tlumaczyc

Jeśli taki był zamysł, aby była głupia, to z czego się jeszcze tłumaczyć? Że mimo wszystko wypracowała miejsce lepsze, niż na przykład moje?

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 09, 2006 21:17 
Master of the Art

A co tam tez sie wypowiem.

Gier nie bede opisywal bo nie ma sensu.
Musze przyznac ze jestem pod wrazeniem. Po pierwsze nagrody bardzo fajne!!! Wielkie uznanie dla organizatorow!!! Po drugie nie moge uwierzyc ze udalo mi sie jakies punkty zdobyc. Wlasciwie jechalem tylko po to zeby zobaczyc Was wszystkich (przynajmniej wiem juz jak wygladacie :D) a o punktach nie myslalem ale skoro udalo mi sie cos zdobyc to tez dobrze.

Warto bylo przyjechac i sadze ze nastepnym razem gdziekolwiek by to nie bylo rowniez sie pokaze!!! (w tym momencie cytat "Powiedzialem sobie-nie pojde, nawet jesli tam pojade" nabiera nowego znaczenia :D)

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 15:53 
Warrior/Ranger/Sage

No a gdzie są zdjęcia?

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 19:07 
Warrior/Ranger/Sage

Jaded napisał(a):
No a gdzie są zdjęcia?

No wlasnie... Kfiad ?? Chris ?? Kiedy doczekamy sie jakiejs galerii ??

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 21:55 
Warrior/Ranger/Sage

ze mnie i z Chrisa prosze zejść :P
co prawda organizowaliśmy turniej ale to kfiadeg musi zorganizować forum by wrzucic tu zdjecia - jak to zrobi to podeslemy mu to co my pstrykaliśmy

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 22:56 
Wiedźma

no tak, tak, nie wiem co znaczy zorganizować forum, ale już spieszę z linkiem, który doprowadzi was do zdjęć. Musiałem po prostu założyć gdzieś tam kolejne konto, żeby nie było problemu z moim własnym internetem potem ;)

OK :arrow: LINK

Nie zrobiłem narazie żadnych śmiesznych podpisów, ale liczę na waszą radosną twórczość ;) Jakby były jakie problemy - dajcie znać :)

EDIT: zapomniałem dodać: logujecie się przez: login: meccg, password: (była to nagroda za I-wsze miejsce w turnieju) - TOP SECRET!!! :PP

Sorry za takie udziwnienia, ale musiałem nieproszonym gościom zabronić dostępu do naszej karciany!!

EDIT: jeszcze coś: w razie jakby ktoś był chętny, to niech się zarejestruje tamoj. Reklam wysyłał nie będę ;) ale zatwierdzam każdego osobiście, o! :P

Ostatnio edytowano N mar 26, 2006 17:44 przez kfiadeg, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 1:04 
Warrior/Ranger/Sage

fantastycznie! :P:):D

niech ci co zdjecia pstrykali uzgodnia z kfiadgiem jak mu podeslac zdjecia, my z Chrisem zrobimy to jak tylko dorwiemy kabelek zeby podłączyć aparat do kompa

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 9:57 
Warrior/Ranger/Sage

kfiadeg napisał(a):
EDIT: zapomniałem dodać: logujecie się przez: login: meccg, password: (była to nagroda za I-wsze miejsce w turnieju) - TOP SECRET!!! :PP

Gdyby ktoś był równie niekumaty jak ja: trzeba najechać kursorem na "@" i wybrać "zaloguj się"

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 16, 2006 19:44 
Warrior/Ranger/Sage

a gdzie inne zdjeciqa? Panowie!

my z Chrisem postaram sie zdobyć niezbedny kabelek w przyszłym tygodniu, mam nadzieje ze kots inny tez dorzuci wtedy swoje zdjecia

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]