widze kfiadgu ze wcale taki zawalony robotą nie byłes

zaledwie pare godzin po rozmowie z tobą pojawia sie juz gotowy plakat
w pierwszej chwili pomyslalem ze czarne tlo bardziej przykuloby uwage ale po zastanowieniu stwierdzam ze praktycznie wszystkie plakaty maja ciemne tlo i szczerze mówiąc ja ich juz nie zauwazam przez to - a takie jasne, biale tlo jakie dales bedzie sie po pierwsze wyrózniac a po drugie nie zeżre nam tyle tuszu przy drukowaniu jak gdyby bylo w innym kolorze
jedno co wedlug mnie trzeba zmienic to link jaki podajemy, powinien byc chyba bezposrednio na nasze forum (czyli
http://meccg.tolkien.com.pl/forum/) a nie na do
www.tolkien.com.pljeszcze tylko musze zakończyć moje rozmowy z Bardem, bo jak kfiadeg zauważył przez telefon musimy miec od nich zgode na powieszenie kolorowych plakatów A4, gdyz jak wstepnie z nimi o tym rozmawialem to mogli zrozumiec ze tylko jakies ogloszenie bez grafiki chcemy im dac
co do miejsca - nadal wybieramy je (ja prowadzę krucjatę zeby móc ugościć was juz w piątek wieczorem i w kulturalnych warunkach przenocować do soboty na miejscu naszego event'u) ale najdalej w czwartek lub piatek tego tygodnia bedzie juz wszystko wiadome
generalnie uwazam ze pakowanie na plakat wiecej napisów i informacji niz jest na nim teraz moze sprawić ze bedzie mniej czytelny/mniej sie bedzie rzucała w oczy piekna oprawa graficzna jaka zrobił kfiad, moze zamiast słowa "kontakt" zróbmy "więcej informacji" lub "szczegółowe informacje"
i oczywiscie zachecam do zorientowania sie w w waszych lokalnych klubach RPG czy sklepach z pokrewnym towarem czy nie moglibyscie jakichs ogloszen/plakatów rozwiesic - skoro kfiadeg upublicznil kwestie plakatów na forum (co na pewno na dobre wyjdzie) to kazdy kto ma jak taki plakat druknąć bedzie mógł ostateczna wersje sciagnąc, wydrókować, a nastepnie porozwieszac w swojej okolicy
PS
chodzi wam zeby zamiast "The Wizards" było tak: