Merry napisał(a):
Zainteresowanych prosze o kontakt i oferte.
Fram Framson napisał(a):
No dobra, ale mógł jasno powiedzieć że chodzi mu o PW bo my się zapaliliśmy i licytację na forum rozpoczęliśmy
Merry napisał, że prosi o kontakt. Ja przez kontakt rozumiem bezpośrednie skontaktowanie się z drugą osobą. Na naszym forum zwyczajowo ten kontakt odbywa się poprzez priva.
Inni Forumowicze źle to zinterpretowali i kontaktowali się bardziej sami z sobą poprzez ogólne Forum, niż ze sprzedającym. Dziwiła mnie ta sytuacja, ponieważ ja już pierwszego dnia skontaktowałem się poprzez priv z Merrym i wiedziałem, że cena jest pięciokrotnie wyższa.
Poza tym, zgadzam się z tym co napisał Gror.
Natomiast, jedyne uchybienie jakie możecie zarzucić Merremu to, że nie przerwał waszej licytacji wyjaśniając, że przyjmuje jedynie oferty na priv!
W tej kwestii dał już wyjaśnienie, pisząc, że zaglądając na Forum czytał jedynie prywatne wiadomości jakie do niego doszły, nie zaglądając na tematy (w tym również swój

) na ogólnym Forum.
To tyle. Po części obie strony się nie zrozumiały i spór wynikł z prostego nieporozumienia ale nie ma o co kopii kruszyć, obrażać się i wytykać sobie nawzajem błędy. Nawołuję zatem do pokojowego załatwienia sprawy i po męsku podania sobie dłoni.
W innym wypadku zablokuję ten temat, jakem Moderator

, ponieważ dalsze dywagacje nic nie wnoszą i nie mają sensu!