Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 15:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 9:53 
Warrior/Ranger/Sage

12.99 €

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 12:59 
Warrior/Ranger/Sage

Gror w Polsce nie przeszlismy oficjalnie jeszcze na euro wiec sie zachowuj przyzwoicie :P W zwiazku z tym uznajemy Twoja oferte za niebyla :> i prowadzi na razie szilian :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 13:06 
Warrior/Ranger/Sage

Smoki mówią 39 zł :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 15:33 
Scout/Sage

bogdan mowi bankowy i z glebi krasnoludzkiego loszku wytacza beczke czarnego zlota zwanego rowniez mylnie ropa (jak wiadomo ropa to wydzielina z zlegojonych i zabrodzonych ran), ktora warta jest cale i okragle 40 zł

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 16:40 
Short-event

Zrozumcie, ze ja mam orders from the great demon i nie moge sie wycofac:P. W zwiazq z czym 45zl- a co:).

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 20:54 
Warrior/Ranger/Sage

Scatha splądrowała pare wsi i niejeden krasnoludzki skarbiec dostarczając swojemu władcy dalszych resources: 50 zł

PostNapisane: Śr lut 01, 2006 23:04 
Warrior/Ranger/Sage

Merry napisał(a):
Mam na sprzedaz deck Balrog: Balrog's Host w stanie ultra-mint. Pudelko w bardzo dobrym stanie, karty nigdy nie grane. Zainteresowanych prosze o kontakt i oferte. Czekam do godz. 20 w srode. Pozdrawiam !

Czekamy na potwierdzenie ze licytacja sie zakonczyla ;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 23:07 
Short-event

No i po ptokach...:). Ale za zaoszczedzone w ten sposob pieniadze qpie sobie inne dobra:P. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:). Zwyciezcy gratuluje- o ile byl zyciezca:P, zawsze ktos mogl na priva stowke zlotych zapodac:D.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 23:08 
Warrior/Ranger/Sage

Dostałem PM-a :

Merry napisał(a):
Pisalem wyraznie - prosze o oferty. Czyli te prywatne, gdyz tylko takowe uwazam za wiazace.. Deck poszedl za 316,00 zl
Pozdrawiam - Pawel

No to można chyba licytację uznać za zakończoną :cry:

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 23:14 
Warrior/Ranger/Sage

lol i to jeszcze jaki :P
nie bardzo mi sie chce wierzyc zeby za polowe talii ktos zaplacil ponad 300 PLN.
Ponadto Panie Merry nigdzie nie zaznaczyles ze chodzi Ci o PM, tym bardziej ze na pewno zauwazyles ze zaczelismy tutaj ten deck (a raczej polowke decku) licytowac. Nie wspominajac juz o tym ze to forum nie sluzy do sprzedawania kart po zawyzonych cenach, do tego polecam Allegro lub ebay'a.
Poprosilbym o troche szacunku dla uzytkownikow tego forum :).

Pozdrawiam

Chris

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 01, 2006 23:38 
Warrior/Ranger/Sage

Fram Framson napisał(a):
Dostałem PM-a :

Merry napisał(a):
Pisalem wyraznie - prosze o oferty. Czyli te prywatne, gdyz tylko takowe uwazam za wiazace.. Deck poszedl za 316,00 zl
Pozdrawiam - Pawel

Hmmm, Panie Merry, poleciales Pan troche w jajo :-/ Tak sie nie robi, tymbardziej, ze na pewno widziales nasze zainteresowanie na forum (co zreszta slusznie zauwazyl Chris).

Coz, biorac pod uwage, ze juz drugi raz mam do czynienia z Twoim dziwnym podejsciem do handlu (moze nie bezposrednio, ale jednak...), to raczej zrezygnuje z Pana uslug... :-(

Zazenowany forumowicz

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 02, 2006 0:32 
Warrior/Ranger/Sage

Ech, no i po Balrogu.. Ale zawsze jakiś plus : 50 zł zostało w kieszonce :D
Kupię sobię nową Fajkę (bo starą mi dredy ukradli 2 tygodnie temu) i będę wam statki i wielokolorowe kółka puszczał na turnieju :)

Tytuł: odpowiedz
PostNapisane: Cz lut 02, 2006 0:50 
Scout/Sage

Fram Framson napisał(a):
Dostałem PM-a :

Merry napisał(a):
Pozdrawiam - Pawel

No to można chyba licytację uznać za zakończoną :cry:

A wiec...

Do Frama: Bardzo w porzadku jest wywalanie prywatnej korespondencji na forum. Nie skomentuje, bo musialbym nieelegancko to nazwac. Lutrem nie zostaniesz przybijajac pw ode nie na zewnatrz. Szkoda...

Ale do rzeczy: na Priv otrzymalem dokladnie 9 ofert zakupu ale jak to ktos zauwazyl nie robie sobie ,,jaj" z cena. Najwyzsze oferty to kolejno 316,315,295 i 130 zl Dokladnie dwie osoby scigaly sie do konca o ten deck. Trzecia w kolejce byla blisko do nich jesli chodzi o cene. Nie robie nikogo w jajo, nie sprawdzam jednak kolejnych postow pod ogloszeniem czy jakkolwiek by to nazywac. Sprawdzam pw i tyle. Na wiecej nie mam czasu. Przykro mi, ze zdenerwowalem, rozczarowalem, rozwscieczylem, doprowadzilem do bojkotu, niecheci i innych negatywnych emocji dotyczacych mojej osoby - nie mialem takiego zamiaru. Tak wiec pragne przeprosic SZCZERZE wszystkich urazonych Forumowiczow.

I jeszcze jedno : Chris: Nie zgodze sie z Toba odnosnie ,,sprzedaz po zawyzonych cenach". Nikomu nie proponowalem ceny koncowej, kto byl zainteresowany proponowal. Spokojnie mozesz mnie wiec nazwac frajerem gdyz kupilem nie raz karty po bandyckich cenach i nie robilem nikomu o to pretensji. Gdy ponad rok temu kupilem od Jaded kilkanascie boosterow the Dragons po 5 zl bylem strasznie szczesliwy. Co z tego ze te boostery juz wtedy byly warte 2 zl / sztuka? Jestem wdzieczny ( Jaded'owi ) za to, ze ,,wprowadzil" mnie w MECCG. Tyle.

Tytuł: Re: odpowiedz
PostNapisane: Cz lut 02, 2006 1:10 
Warrior/Ranger/Sage

Merry napisał(a):
Do Frama: Bardzo w porzadku jest wywalanie prywatnej korespondencji na forum. Nie skomentuje, bo musialbym nieelegancko to nazwac. Lutrem nie zostaniesz przybijajac pw ode nie na zewnatrz. Szkoda...

Nie miałem zamiaru naruszać tu niczyjej prywatności czy co tam innego. Po prostu wybiła 20 a ty nie napisałeś nic po zakończeniu licytacji (ok teraz już wiemy że wg. Ciebie licytacji nie było) więc postanowiłem sprawę dobitnie zakończyć. PW zostało wysłane do mnie, tak więc jeśli nie napisałeś gdzieś dobitnie iż NIE życzysz sobie jej udostępniania, bądź też w regulaminie nie ma zasady " Prywatne wiadomości można podawać tylko za zgodą zarówno nadawcy jak i adresata" to nie wiem co jest takiego strasznego w fakcie że je zacytowałem. Za reakcję pozostałych forumowiczów nie odpowiadam choć ich popieram. A jeśli cytując twoją Prywatną wiadomość uraziłem Twoje najgłębsze zasady moralne to przepraszam

Tytuł: odp
PostNapisane: Cz lut 02, 2006 1:24 
Scout/Sage

Nie uraziles, tez miales swoje racje. Ale sam chyba wiesz o co mi chodzi. Zapanowala taka nagonka na mnie ( nie mowie, ze bezpodstawna ), ze przeczuwam iz juz nigdy nie zdobede The Great Hunt i Ugluk z White Hand... ech :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]