Hehehehehehe, zajebiscie

:D:D:D:D:D:D:D:D WITAMY NA POKLADZIE

Ciachu to wlasnie ja i tak jak przypuszczal Root, bardzo sie ciesze, ze w koncu znalazl sie ktos z okolic Czewy

Ja mieszkam w Herbach - tj. jakies 20 km od Czewy w strone Opola. Sam posiadam dosc duza kolekcje kart, na tyle obszerna, ze bylem w stanie zlozyc kilka talii i wciagnac do gry 2 osoby. W tej chwili moi kumple posiadaja po jednym Challenge Decku, wiec z nimi rowniez gram takim deckiem. To jest takze odpowiedz na pytanie o proste decki. Sadze ze wlasnie Challenge Decki doskonale nadaja sie do rozpoczecia zabawy z MECCG.
Jesli jestes chetny na jakies partyjki ze mna, to serdecznie zapraszam do siebie, do Herbow. Tak sie sklada, ze mamy tu dosc duze grono ludzi zajmujacych sie karciankami. Namietnie grywamy z chlopakami w Vampire'a - polecam tutaj nasza domowa stronke
www.vtes.diw.pl 
Mozemy sie takze ustawic w Czewie, albo u Ciebie w Poraju. Oczwiscie jesli bedziesz chetny

Fajnie ze Root wspomnial o turnieju w Warszawie. Ja ze swojej strony rowniez serdecznie Cie namawiam na pokazanie sie na nim - ekpa grajaca w MECCG jest swietna, na pewnio Ci sie spodoba

PS. Gdybys reflektowal na jakies karciane trejdy, to polecam moj spis kart. Znajdziesz go do sciagniecia w formacie excella pod tym adresem:
http://meccg.tolkien.com.pl/forum/viewtopic.php?t=292Jeszcze raz, witamy na pokladzie