Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 14:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: N paź 30, 2005 12:27 
Warrior/Ranger/Sage

Co tu duzo gadac - imprezka niezwykle udana - wielkie brawa dla organizatorow :-) Panowie, wzniesliscie sie na wyzyny. Brawo !!! Bawilem sie swietnie, ekipa MECCG jest zdecydowanie kapitalna 8)

Ja ze swojej strony chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim, z ktorymi mialem przyjemnosc zagrac, tj. Gygowi (nawej podwojnie, biorac pod uwage partie piatkowa), Morgothowi, Arturowi (chyba dobrze zapamietralem imie... ;-) ) oraz Framowi.
Dodatkowe podziekowania dla Maga, za mozliwosc rozegrania partii Vampire'a ;-)

I jeszcze jedno: nie wiem, jak ogarnelibysmy sprawy zwiazane z punktacja, gdyby nie Gror :-) Dzieki rowniez dla niego i niecierpliwie czekamy na oficjalne wyniki 8) 8) 8)

Moj glod gry w MECCG zostal na pewnien czas zaspokojony, teraz czas przystapic do segregowania nowo zdobytych kart ;-) I tutaj kolejny uklony dla tych, z ktorymi udalo mi sie cos "uhandlowac": Efgard, Fram, Highwayman, Szilian (nie wspominajac o ustawionych od danwa dealach z Malym i Yabree... ). Dzieki serdeczne, jestem zadowolony i.... do nastepnego turnieju. Obiecuje, wtedy zagroze mistrzom :twisted: :twisted: :twisted:

Acha, bylbym zapomnial: gratulacje dla Yabree za zwyciestwo :-) dla Tworka za drugie miejsce :-) i dla Highwaymana za miejsce na podium ;-)

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: N paź 30, 2005 13:30 
Pan na Rhosgobel

Witam wszystkich! Grało mi się przednio i mimo skromnego wyniku jestem szalenie zadowolony! Osiągnąłem najlepszy wynik z moich gier na turniejach, więc jak tu się nie cieszyć! :P
Dziękuję Organizatorom za wspaniałe przyjęcie (nie było co prawda półnagich hostess ale nadrobimy to na następnym turnieju w Łodzi :wink: :lol: )!
Gratulację dla wygranych! Podziękowania dla Grora za opiekę nad punktacją i przebiegiem turnieju i za gest w stosunku do Frama (chyba niezauważony-"nagroda" za ostatnie miejsce) - szacuneczek! :)
Podziękowania dla Kfiadka za pomoc w wygraniu chociaż jednej rundy i za jedzonko!
Hmmm ... Kfiad, co to miało znaczyć "pomoc przy następnym turnieju"?! Czyżbyś mnie w coś wrabiał ... ?! :shock: :P
Fajnie się było znowu spotkać z Wami i cały dzień pogiercować! Bawiłem się świetnie! :D

Tytuł:
PostNapisane: N paź 30, 2005 14:10 
Scout/Sage

Mam nadzieję, że pozostali organizatorzy wybaczą mi to szarogęszenie się ale te parę słów będzie nie tylko w moim ale też i ich imieniu.

Dziękuję wszystkim uczestnikom, tym z daleka i tym z bliska :-) , którzy zdecydowali się na przybycie i uświetnienie tym samym naszego turnieju - w końcu czym byłby turniej bez uczestników, choćby i w najwspanialszym miejscu ?
Sukces, jak mawia stare porzekadło, ma wielu ojców, podziękowania dla Grora i Jadeda za to, że zechcieli podjąć się funkcji Turniejowego Rachmistrza i Sędziego - dziękujemy Panowie.

Głowa do góry Fram, teraz może być już tylko lepiej, a Elrond + Vilia którą dostałeś może zniszczyć niejednego przeciwnika, powodzenia w następnym turnieju.

W całym tym zamieszaniu pod nazwą "Turniej" nie chodzi wszak o to, aby organizatorzy powalili uczestników rozmachem przedsięwzięcia (hmm półnagie hostessy powiadasz Efgard.... pomyślimy , pomyślimy o tym) ale by przyjemnie spędzić czas robiąc to co lubimy - grać w najlepszą, choć niedocenioną karciankę na Świecie, i zabrać ze sobą do domów niezapomniane wrażenia z tego spotkania.

Myślę że te pół dnia poprzedzające turniej było tym co najbardziej wpłynęło na jego pozytywną ocenę, w końcu cóż ze spotkania kiedy nie ma czasu by porozmawiać, pooglądać zbiorów innych uczestników, powymieniać się i pohandlować, cóż za przyjemność z gry kiedy zegar tyka nieustannie przy uchu, cóż na koniec po zwycięstwie :-) gdy nie ma czasu aby należycie się nim nacieszyć.

cyt.:" ... ale trzeba mieć dużo czasu, żeby nim coś powiedzieć, bo my mówimy naszym językiem tylko o tym, co warto bardzo długo opowiadać i czego warto bardzo długo słuchać."

P.S. Jak tylko Gror założy nowy temat z wynikami, napiszę parę słów o talii, choć tak naprawdę nie ma o czym ;-)

Tytuł:
PostNapisane: N paź 30, 2005 17:55 
Warrior/Ranger/Sage

dołączam sie do gratualcji za bardzo dobra organizacje i dobre miejsce, prawdopodobnie na dlugo zostanie ten turniej w pamieci a to przez przed-turniejowe piatkowe spotkanie

gratule tez tobie Yabree wygrania i nadal sobie pluje w brode ze sie pośpieszyłem ze zwolaniem rady w naszej finalowej grze, choc musze powiedziec ze z ulga oddaje ci tytuł Mistrza Polski w MECCG bo tytuł zobowiazuje - na przyszly turniej bede skladal talie juz z wiekszm luzem :P

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: N paź 30, 2005 18:46 
Sage

Gratulacje dla Yabree :) .

Podziękowania dla oraganizatorów :) . Miejsce (Protected Haven) było świetne :D . Było po prostu super .

Fajnie było sie spotkać i pograć :).

Tytuł:
PostNapisane: N paź 30, 2005 18:55 
Ranger/Diplomat

:) Yabree juz wszytsko powiedzial:)

Ale od siebie chcialem podziekowac Jadedowi i Grorowi:) za pomoc w czuwaniu nad przebiegiem turnieju.

Wszystkim moim przeciwnikom:)( wspanial gra z Magiem:) do samego konca:), byla zazarta:))

Juz na przyszlosc zapraszamy znow do Zabrza, wtedy jakos spotkamy sie jak bedzie cieplo i przy ognisku niejedna fajke wypalimy, oczywiscie z Longbootom:)

No i milo bylo poznac tych , z ktorymi sie nie znalem:)

P.S. Gratulacje Krzysiu:) obroniles honor Hindenburga:))))

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 31, 2005 9:49 
Warrior/Ranger/Sage

Przepraszam wszystkich za drobne opóźnienie w zamieszczeniu wyników, ale od soboty miałem gości i ani krzty czasu na zajęcie się tym. A przeliczenie rankingów zajmuje jakieś dwie godzinki :P
No ale już za chwileczkę, już za momencik...

Tak z innej beczki to również oczywiście wielkie brawa dla organizatorów :!:
Było Super :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 31, 2005 21:11 
Warrior/Ranger/Sage

To i ja się dołączę. Rewelacyjny ośrodek! Szkoda, że nie miałem wolnego piątku, na pewno wiele straciłem. Oby więcej takich imprez!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 11:35 
Warrior/Ranger/Sage

Halo, mosci fotoreporterzy... Kiedy zobaczymy zdjecia z turnieju ??? ;-)

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 13:09 
Wiedźma

mości każdy jak se umości!!

ale do rzeczy!
Nasze zdjęcia już opublikowałem na

http://kfiadeg.wetnet.one.pl/galeria/zabrze_2005_10/

jakby ktoś miał jeszcze jakieś (Tworek? Mały?) to możemy je dokleić do tych co już są... Enjoy, comments are most welcome :P

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 02, 2005 12:13 
Warrior/Ranger/Sage

kfiadeg napisał(a):
[...]
jakby ktoś miał jeszcze jakieś (Tworek? Mały?) to możemy je dokleić do tych co już są... Enjoy, comments are most welcome :P

No, ja swoje wysłałem już na priv do Kfiada. Będzie miał czas to dorzuci. Niektóre całkiem fajnie wyszły.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 02, 2005 13:55 
Warrior/Ranger/Sage

Sądząc po zdjęciach bawiliście się świetnie (jak zawsze). :D

Komentarze pod zdjęciami - miodzio :!: Nieźle się ubawiłem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 20:27 
Wiedźma

o, a tu zdjęcia od Tworka (w sensie, że zaczynają się od 81) :

http://kfiadeg.wetnet.one.pl/galeria/za ... ?offset=81

Jeszcze Mały mi obiecał dawkę, ale coś słabo wysyla ;)
Enjoy!!!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 03, 2005 22:40 
Ranger/Diplomat

Jutro wysle, ale cos sie aparat zepsul:), albo operator byl slaby:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]