Jo karciane ziomy!
Wczoraj ledwo żyłem po powrocie, te dwa dni to było niezłe "p***nięcie" ale odczuwam mniejsze zmęczenie niż wtedy, kiedy impreza była jednodniowa (mimo, że spałem mało, bo Kędzierzynianie przjechali o ósmej i wszystkich pobudzili!!!)
Przede wszystkim brawo za organizację! Jeszcze jeden dzień w Dzielnicowym Ośrodku Kultury (

) i zostałbym tam mieszkać

Nie umiejszając innym turniejom, to oślmielę się stwierdzić, że jeśli klasyfikacji poddać obiekty w których turnieje były organizowane - ten był z nich najlepszy. Dużo miejsca, kuchnia i boisko piłkarskie za oknem...

Bardzo bardzo podobały mi się nagrody! Wy tam na Śląsku, mimo że nie dostajecie sosów do pizzy, to macie jakieś zdolności do nagród wybierania, i będziemy mieli duży problem z Rootem i (he!) Efgardem, żeby zrobić coś chociaż tak samo dobrego...
Dziękuję wszystkim za przybycie, zwłaszcza "nowym", których zapraszam na kolejne Turnieje, tak aby karciana brać mogła być spokojna o przyszłość takich imprez.
Gratuluję Yabree za zwycięstwo w wielkim stylu. Tj. bez cudowania z Balrogiem (Highwayman

) i bez wrzucania Pierścienia (Mały

). W końcu na spokojnie mogłem przyjrzeć się poszczególnym technikom (dzięki bye'owi w ostatniej turze) i trochę zweryfikować swoje pojęcie o tym co można a czego w MECCG nie można.
Gratuluję Zabrzu fajnego ośrodka kultury - obiekt (jako społeczność) do pozazdroszczenia!
I na koniec ostrzegam: "u siebie" na pewno nie będę ostatni!!!