Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 14:28

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr sie 17, 2005 11:52 
Scout/Sage

Witam. Po raz kolejny sprowadzam MiddleEarth z Kanady i mam atrakcyjna oferte. Do Polski trafia:

1 box Lidless Eye Starter Box ( 10 starterow )
1 box Challenge Deck Starter Box ( 10 starter )
1 box White Hand Booster Box ( 36 boosterow )

Jesli ktos jest zainteresowany ( goracy towar bedzie za troche ponad tydzien ) - prosze dac znac; to co nie znajdzie sie w przedsprzedazy u Was trafi w drozszych cenach na Allegro.pl

No tak a jesli chodzi o ceny:

>>1 box Lidless Eye Starter Box 315,00 zl za zafoliowany box 10 starterow lub 33,50 zl za starter
>>1 box Challenge Deck Starter Box 270,00 zl za zafoliowany box 10 starterow lub 29,00 zl za starter
>>1 box White Hand Booster Box 252,00 zl za zafoliowany box 36 boosterow ( wychodzi 7,00zl za booster ) lub 7,50 zl jesli pojedyncze boostery

Oczywiscie ryzyko, ze znow przywala mi clo ( 22% !!! ) biore na siebie; kto zainteresowany - prosze dac znac; kto pierwszy ten lepszy... :wink:

PS: Przy duzych zamowieniach zawsze dodaje cos gratis :-)

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 17, 2005 12:38 
Warrior/Ranger/Sage

Coż, ceny moim skromnym zdaniem nie są zbyt atrakcyjne :(
Wiem za to z pewnego źródła, że WSZYSTKIE powyższe produkty wkrótce pojawią się troszkę taniej :idea:
Również mogę przyjmować konkurencyjne zapisy :twisted: , ale konkretne ceny podam jak przesyłka bezpiecznie dotrze na miejsce przeznaczenia. W ciemno jednak daję o 5% mniej plus ewentualne zniżki za duże zakupy 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 17, 2005 13:46 
Warrior/Ranger/Sage

Prosze jaka konkurencja ;) Rynek sie rozszerza. Bardzo dobrze panowie, bo na wszytkim zyskaja oczywiscie potencjalni klienci, czyli np ja hihi. Ja jednak najbardzij zainteresowany byl bym MEAS, wiem ze to chyba najdrozszy towar, ale to dlatego ze najwiecej go pewnie brakuje. Narazie wiec wstrzymam sie od zakupow. Jestem jednak pewien ze towar an allegro rozejdzie sie bez problemow.

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 17, 2005 20:08 
Scout/Sage

Gror napisał(a):
Coż, ceny moim skromnym zdaniem nie są zbyt atrakcyjne :(
Wiem za to z pewnego źródła, że WSZYSTKIE powyższe produkty wkrótce pojawią się troszkę taniej :idea:
Również mogę przyjmować konkurencyjne zapisy :twisted: , ale konkretne ceny podam jak przesyłka bezpiecznie dotrze na miejsce przeznaczenia. W ciemno jednak daję o 5% mniej plus ewentualne zniżki za duże zakupy 8) :D

Najprosciej po przeczytaniu czyjejs oferty skontrowac ja poprzez post anizeli poprzez PW. Jedna rzecz mnie rozbawila : ,,Wiem za to z pewnego zrodla ze WSZYSTKIE powyższe produkty wkrótce pojawią się troszkę taniej (...) W ciemno jednak daję o 5% mniej plus ewentualne zniżki za duże zakupy " - to znaczy, ze wiesz z pewnego zrodla, ze sam sprowadzasz te boxy do Polski tak? Ciekawe... :lol: :lol: Nie jest problemem obnizyc cene - zwlaszcza znajac ceny, nazwijmy to - konkurencji - prawda? To jak ja napisze, ze bede mial o 5 % nizej od Ciebie to zrobimy elegancka drabinke w dol az do Morii 8)

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2005 8:50 
Warrior/Ranger/Sage

Laaaaadieeeess and Gentelmaaaaaaann :!: :!: :!:
Witamy na miejmy nadzieję niezapomnianym pojedynku w wadze ... kupieckiej.
W lewym narożniku, w czerwonych spodenkach Gror. Jego przeciwnikiem będzie Merry (-5%), spodenki czarne.
Ach co to będzie za walka. Zawodnicy wydają się być świetnie przygotowani, widzę wiele asów w rękawie :!:
Zapowiada się wspaniałe widowisko :!:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2005 9:33 
Warrior

Hehe, nie zapominajcie jeszcze o mnie ;)

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2005 13:54 
Warrior/Ranger/Sage

Merry napisał(a):
Najprosciej po przeczytaniu czyjejs oferty skontrowac ja poprzez post anizeli poprzez PW. Jedna rzecz mnie rozbawila : ,,Wiem za to z pewnego zrodla ze WSZYSTKIE powyższe produkty wkrótce pojawią się troszkę taniej (...) W ciemno jednak daję o 5% mniej plus ewentualne zniżki za duże zakupy " - to znaczy, ze wiesz z pewnego zrodla, ze sam sprowadzasz te boxy do Polski tak? Ciekawe... :lol: :lol: Nie jest problemem obnizyc cene - zwlaszcza znajac ceny, nazwijmy to - konkurencji - prawda? To jak ja napisze, ze bede mial o 5 % nizej od Ciebie to zrobimy elegancka drabinke w dol az do Morii 8)

Przyjmuję z pokorą jak najbardziej zasłużoną zjebkę :oops:
Masz rację, jestem zdecydowanie za stworzeniem oligopolu :D
W Morii podobno panuje paskudny klimat i wcale mi tam nie spieszno :? :wink:
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2005 21:37 
Scout/Sage

Nekhomanta Wspolniku cicho :D Hm w moim narozniku tylko Zlota Jagodka z wielkim cy... trzyma transparent ,,Merry!!!" :P hm to chyba nie to miejsce by pisac takie bzdury hehe :-)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]