tak głosowano w 2006
Chad Martin napisał(a):
To cast your vote, please send an email to
chad@tharasix.com with a your top eight ( 8 ) selections.
wiec zdaje sie ze konto na meccg.net czy na forum COE nie jest wymagane - jedynie trzeba wysłać mail'a z 8 typami na podany adres. Znacznie to ułatawia głosowanie i licze ze dzieki temu większość naszych aktywnych forumowiczów zagłosuje (na mnie oczywiście

-zarcik-

)
organizowanie event'ów i udzielanie sie na forach - jasne, moge jeszcze dodac ze aktualnie zajmuję się współtworzeniem Polskiej Rady MECCG...
mysle ze napisze tez ze chciałbym się zając przejżeniem CRF'u i starych digest'ów i by zebrać wysztko w jeden dokument (czym COE już sie zajmuje, wiec chce im w tym pomóc) a także na nowo rozwazyć niektóre problemy
nie bede na pewno pisał ze jestem specem od zasad - bo nim nie jestem co Jaded i Konrad często mi udowadniają, zamiast grzebać w zasad i na ich podstawie rozwiązywać problemy zazwyczaj robie to z pamięci przez co zdaza sie ze sie pomyle lub cos nazmyslam
Za to moge wspomnć ze skompilowałem zasady turniejowe które jak dotąd obowiązywały na 2 polskich turniejach (moze napisze ze na 3 jesli root i Kfiad mi dadzą znać ze tez bedą korzystać z tych zasad)
zastanawiam sie czy wspominać o UEP'ach (czyli tych bardzo nieoficjalnych erratach jakie sobie ludzie na meccg.net wymyslają) których z małymy wyjątkami generlanie nie popieram
na koniec moge napisac cos w stylu:
Zagłosucjie na mnie jesli chcecie wnieść troche Słowiańskiego powiewu świerzości do COE a takze trudniejszy i bardziej hardcore'owy Polski styl gry.

co myslicie?