Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 23:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 20, 2005 10:13 
Pan na Rhosgobel

Kurcze, zawsze mnie musicie zdołować jakąś erratą.
To jest w tej grze bez sensu, że pojawiły się jakieś erraty, które zmieniają zapisy na wcześniej wydrukowanych i będących w obiegu kartach.
Trochę się rzucam, bo nie mam zdrowia, żeby przebrnąć przez całą erratę i zapamiętać wszelkie zmiany! :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 20, 2005 10:31 
Warrior/Ranger/Sage

Gdzieś tu się wala mały, poręczny programik MECCG deck master v1.5 - większość errat jest tam uwzględniona.

Już o tym gdzieś pisałem - za dawnych dni wymieniłem się z Grorem Rescue Prisoners na Return of the King, bo tylko ja miałem Aragorna, a obie karty były po 3 pkt. :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 20, 2005 11:42 
Warrior/Ranger/Sage

Cytuj:
Już o tym gdzieś pisałem - za dawnych dni wymieniłem się z Grorem Rescue Prisoners na Return of the King, bo tylko ja miałem Aragorna, a obie karty były po 3 pkt.

Fajna wymiana ;) Gror jak bys chcial jeszcze raz cos takieog zrobic to ja mam pod dostatkiem rescue prisoners (nawet dam ci da - bo wiadomo errat 2MP, zebys nie byl stratny :P

Co do glupich wymian to na poczatku kariery z meccg tez kilka zrobilem.
Oddalem Denethora (ktorego do tej pory nie mam :( ) za jakies smieszne karty typu Riders Of Rohan, Knights of Dol Amroth. Koles byl uczciwy i proponowal mi Galadriele, ale jak popatrzylem na nia 3/10 i 9 minda to uznalem ze mi nie bedze kompletnie przydatna, a na pewno nie tak jak dwie 3 punktowe fakcje. Nie mialo sie wtedy jeszcze pojecia o rarity wiec takie szopki sie zdazaly.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 20, 2005 12:14 
Warrior/Ranger/Sage

Ja dałem za Knights of Dol Amroth i Enedwaith 10 zł. Mój sprzedawca widocznie nie był tak uczciwy :x

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 20, 2005 13:05 
Warrior/Ranger/Sage

Jaded napisał(a):
Już o tym gdzieś pisałem - za dawnych dni wymieniłem się z Grorem Rescue Prisoners na Return of the King, bo tylko ja miałem Aragorna, a obie karty były po 3 pkt. :)

Naprawdę coś takiego zrobiłem :shock: dobrze, że już zapomniałem, bo bym nie mógł spać po nocach...

Z moich głupich wymian to oddanie Thorina, za Erkenbranda, Hauberk i Thorough Search. Jakoś sobie tak te cyferki pododawałem :cry: , że mi wyszło, że jestem sprytny :evil: :(

Chyba przepłaciłem też za Jedynego - 50 zł dawno temu (już gdzieś o tym pisałem). A do tego jeszcze dałem dychę za Denethora. :oops:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]