Apropos turnieju...
Wiem ze ja mnieszkam tam gdzie diabel mowi dobranoc, ale... Od pewnego czasu wraz z moimi kumplami od Vampira chodzi nam po glowie pomysl zorganizowania turnieju u nas. Zaczelo sie od tego, ze mozna zorganizowac turniej Vampira (jako ze w Herbach jest calkiem sporo graczy), ale od pewnego czasu rozwazamy mozliwosc zorganizowania turnieju laczonego: Vampire + MECCG.
Mamy juz na oku pewne miejsce (hehehe, mala knajpka - piwo na miejscu

), trzeba sie tylko dogadac z wlascicielem, ale nie sadze zeby robil jakies problemy. Myslelismy, zeby zoranizowac to w wakacje, choc blizszej daty nie ustalilismy.
Druga sprawa to czas: ja proponowalbym turniej calonocny. Zbieramy sie po poludniu/wieczorkiem i gramy do rana. Taka pora zdecydowanie bylaby dobra dla przyjezdnych, z tego punktu widzenia, ze wiecej pociagow/PKSow jezdzi do i z Herbow raczej rano niz wieczorkiem.
Nie wiem co na to gracze w Vampire'a. Na forum jeszcze nie puszczalem tego tematu (za tydzien jest turniej Vampira w Gliwicach, wiec troche bez sensu byloby wyjezdzac teraz z nowym turniejem). Zastanawiam sie wiec, jaki bedzie odzew ekipy wampierzej. Ale jesli nijaki, nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zorganizowac tylko turniej MECCG w Herbach.
Acha, jeszcze jedno. Gdyby doszlo do tego turnieju, to przyjezdni maja dosc dobry dojazd do mnie (Herby Stare) z Czestochowy, Lublinca, a na upartego nawet z Katowic.
Co Wy na to ???