No ja jeszcze doloze swoje 3 grosze.
Jak dla mnie twoja tali jest przegieta w przedmioty. Wlasciwie wiem z czego to wynika, taki ma byc urok tej tali - ukierunkowan na krasnoludy i ich przedmioty. Na turnieju mialbys nia jednak cholernie trudno.
To o czym juz wspomina Jaded - jest poprostu za duza. Minimalizacja i to bezwzgledna.
Druga sprawa to te przedmioty, jesli bys trafil na kogos kto ma choc troche hazardow ma ukierunkowanych na korupcje, nie mowiac juz o kims kto ma talie ulozona na korupcje - to cienko widze zywotnosc krasnali z bronia w reku, zbroja + jeszcze jaks klatwa. A jak ci ktos jeszcze kaze robic korupcje "Dragons Sicknes" to bedzei Ci ciezko.
Zredukowal bym troszke ilosc przedmiotow - co z tego ze bedzesz mial krasnali z body 10 i prowess podobnym - jedna klatwa + jakis wywolywacz i jest duze prawdopodobienstwo ze go juz nie bedze w grze - w dodatku razem z calym majdanem, takze strata MP dosc dotkliwa.
Jesli bys jednak z sentymentu nie chcial sie pozbyc tych przedmiotow to faktycznie, tak jak radzi Tworek, Marvels Told musi zostac w 3 egzemplarzach. Masz Friend or Three dodatkowo (razy 3), wiec moze sie jakos przmkniesz przed ta korupcja...
Sam kiedys sie zastanawilem mocno nad talia na krasnali, ale uznalem ze ciezko jest cos wykombinowac na turniej. Poprostu na turnieju talie tematyczne nie maja szans - liczy sie skutecznosc.
To tyle moich uzewnetrznien...