heh
moja pierwsza gra talia na Helm of Her Secrecy nie skonczyla sie zbyt dobrze, chyba przegralem 1 do 30

ale w koncu nie jest problem wyeliminowac bande rohanczyków (z Erkenbrand'em i Theoden'em na czele) za pomoca A Malady Without Healing
dla tych co karty nie kojaza:
Cytuj:
A Malady Without Healing
minion resource - short-event
Magic. Shadow-magic. Playable during the site phase on a non-Ringwraith, non-Wizard character at the same site as a shadow-magic-using character. Target character must make a corruption check modified by -1 followed by a body check (modified by +1 if tapped). If target character is a hero and is eliminated by these checks, you receive his kill marshalling points. Unless the shadow-magic-user is a Ringwraith, he makes a corruption check modified by -5.
te rzuty na body 6 Theoden'a i Erkenbrand'a to prawdziwa poezja, szczegulnie gdy sa tapnieci i maja przez to tak jakby body 5 przy tej karcie
pozatym nazgulowy hazard deck kiepskio dziala na minion'uw ale...
ale tuz przed koncem gry mialem na reku wszytsko co potrzebne - Helm of Her Secrecy x3 i Eowyn, brakowalo tylko zawalczyc z nazgulem i marzenie by sie spelnilo, ale przeciwnik 4 malady'ami zagranymi pod rzad (wyciaganymi za pomoca Akhorahil Unleashed) sprowadzil moja druzyne do stanu zera postaci i stweirdzilem ze chyba czas konczyc
z checia sprubuje ponowinie wykonac ten 'quest' wiec jesli ktos ma jutro (czyli w piatek 25 marca) chwilke zeby zagrac to ja praktycznie przez caly dzien jestem dostepny, wolalbym zaczac gre najpuzniej o 16 tak zebym nie musial sie klócic z bratem o komputer gdy wróci z pracy a bede nadal rozgrywal MECCG
jacys chetni?