Efgard napisał(a):
Chętnie bym obmyślił jakiś "sprawiedliwy"

podział dla tych licytacji, ale ...
właśnie, ale ... Asgaroth trochę wyrwał się przed orkiestrę!
Teraz mam apel do Ciebie Piotrze

:
Musisz się nam, z ręką na sercu, przyznać: ogarnęła Cię rządza pierścienia i kart i nie chcesz się nimi z nikim dzielić Gollu.. tzn. Piotrze?!
Od razu wyjaśniam... jako, że jestem w gorącej wodzie kąpany

, to zalicytowałem w tych aukcjach jak tylko je znalazłem na Allegro...
to nie jest tak, że zrobiłem wam to na złość, tylko po prostu na forum pojawiłem się już po zalicytowaniu!!

Efgard napisał(a):
Jeżeli tak to spółdzielnia upadła na samym początku jej tworzenia, chyba, że chcesz drogi Asgarotrze jakiejś pomocy finansowej, to napisz jakie karty mógłbyś odpuścić dla innych.
Na pewno jakaś pomoc się przyda, bo tak naprawdę to kasą nie sram

Zalicytowałem głównie dlatego, że w niedzielę mam urodziny i powinienem dostać parę złotych... Ja mam dla was taką propozycję- ponieważ interesuje mnie tylko część tych kart, toczęść z nich może być dla was... Ja mogę tą licytację wygrać i za całość zapłacić z własnej kiesy, a później wy ode mnie byście wzięli karty, które was interesują. To jest tylko wstępny pomysł, ale mi on najbardziej odpowiada

Napiszcie co o tym sądzicie i potem się jeszcze zobaczy... W końcu jesteśmy cywilizowane Gollumy, i możemy się dogadać co do podziału części ciał Hobbitów, eee znaczy się podziału kart