|Highwayman| napisał(a):
wiem ze to nie czas i miejsce na rozdrapywanie starych dyskusji ale:
jesli chodzi o zdolnosc A Chance Meeting do wprowadzania postaci to zostalo ustalone w rullingach ze ta postac nie lidzy sie do limitu
ok, nie moze byc wprowadzana poza organizacja
Większość nie zgadza się z tą interpretacją (np. ja

)
Cytuj:
w ankiecie o A Chance Meeting bralo udzial 7 osób (6 za, 1 przeciw) - uwazam ze nie jest to wystarczajaco liczna grupa ludzi by uzanc ze ustalenie przeszlo
Głosowali ci którzy chcieli, na dodatek dość jednomyślnie. Wiem, że na meccg.net jest to dużo bardziej sformalizowane, ale moim zdaniem niepotrzebnie.
Cytuj:
jezeli chcemy zrobic zbiór naszych ustalen które beda uznawane za wiążce zasady we wszystkich oficjalnych grach to nalezaloby to najpierw ustalic ile osub chce sie bawic w dyskytowanie i glosowanie nad tymi ustaleniami
Pamiętam jak kiedyś w sejmie głosowano czy głosować

(tak mi się jakoś skojarzyło)
Cytuj:
( a najlepszym czasem na tego typu ankiety sa jakies 2 tygodnie przed jakims duzym turniejem
Nie zgodzę się z tobą. Turniej to jednak rzadkie wydarzenie. Chciałoby ci się wracać do kilku wątków dwa tygodnie przed? Ilu osobom by się chciało - wtedy dopiero byłaby niska frekwencja w ankietach
Natomiast przy kolejnych ankietach przedłużę czas do 14 dni.
Dodam jeszcze, że nie wszystkie posty w tym wątku będą wynikiem głosowania - nie zawsze jest taka potrzeba.