Pytanie jak w temacie (chodzi mi o karte z Barloga)
Ale male wyjasnienie...
Moze najpierw zacytuje "Saurona":
Cytuj:
Manifestation of The Lidless Eye. Playable if your opponent is a Wizard and you have not revealed a Ringwraith.You are Sauron, not a Ringwraith. You may not reveal a Ringwraith or play Ringwraith followers. +10 to your general influence. Discards and prevents subseqent play of Bade to Rule. During your organization phase, you may bring a resorce or character from your sideboard into your play deck and shuffle and there is no limit to the number of characters you may bring into play. Cannot be duplicated.
Moje watpliwosci budzi ostatnia czesc tekstu, za pogrupionym
and. Czy ten brak limitu na wprowadzanie postaci do gry mam rozumiec jako:
1. Nie mam limitu zagrania jednej postaci w turze, czy...
2. Nie mam limitu rozmiaru kompanii (company size) dla moich bohaterow, czy...
3. Na kontrolowanie moich postaci nie musze wydawac punktow "general influence", czy....
4. Jest jakies ograniczenie (o ktorym po prostu nie pamietam) co do maksymalnej, ogolnej liczby wprowadzonych do gry postaci i ta karta to ograniczenie omija...
Prosze o wyjasnienie, bo po prostu tego nie rozumiem. A jesli jest jeszcze cos, o czym tu nie wspomnialem to bede wdzieczny za podzielenie sie swoja wiedza
PS. I pytanie na boku... Skad bierzecie wszystkie erraty do MECCG ? Bylbym wdzieczny za jakiegos linka...
Pozdrawiam.