Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 15:25

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 13:15 
Warrior/Ranger/Sage

Robert zajal drugie miejsce jesli dobrze pamietam, wygral Gror ze swoim "mordor-merry-go-round"

wielka szkoda ze Roberta nie było na drugim turnieju

caliban, odkurz karty i złóż talie do MECCG, jak czytasz posty na forum to wiesz ze jest propozycja wystartowania z liga i akurat jednej osoby brakuje do sformowania jedej z warszawskich druzyn (mysle o druznie z Gygiem i magiem jesli obaj nadal sa chetni do ligi, bo jak podkreslalem juz team: ja, chris i szilian jest pod duzym znakiem zapytania)

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 14:32 
Warrior

Pomysł mnie się podoba :)
Mam tylko pytania natury technicznej:

1) Gdzie i jak często grywacie obecnie??

2) Bywaliście może w Schronie (Grochowska str.)?? Jeśli tak, być może kogoś znam osobiście :)

Jeśli wymyślę jeszcze jakieś pytania, nie omieszkam się zadać. A tymczasem wracam do czytania postów (a droga przede mną daleka, dopiero zacząłem, a chcę przeczytać wszysssstko.... My Preciousssss :twisted: )

Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 16:19 
Warrior

Hmm, a nie ma kogos aktywnego z Wrocka? Bo ja jeszcze nigdy nie gralem - tylko zbieralem, a nie ukrywam ze jednak chcialbym sie naumiec ;) Co prawda mam w planach wypad do warszawy na wampierza do calibana i paczki (ale niezbyt szybko), ale ME tez moglbym zabrac :D

Ostatnio edytowano So lut 05, 2005 17:34 przez nekhomanta, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 17:21 
Scout/Ranger/Sage/Diplomat

Z samego Wrocka to chyba nie ma ale w Walbrzychu jest silna 3osobowa ekipa z Mouthem i Konradem Klarem na czele.

Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 18:40 
Warrior/Ranger/Sage

caliban napisał(a):
Pomysł mnie się podoba :)
Mam tylko pytania natury technicznej:

1) Gdzie i jak często grywacie obecnie??

2) Bywaliście może w Schronie (Grochowska str.)?? Jeśli tak, być może kogoś znam osobiście :)

Jeśli wymyślę jeszcze jakieś pytania, nie omieszkam się zadać. A tymczasem wracam do czytania postów (a droga przede mną daleka, dopiero zacząłem, a chcę przeczytać wszysssstko.... My Preciousssss :twisted: )

hmm... z czestotliwoscia grania to nie jest zbyt dobrze choc w warszawie jest nas sporo, ostatnia gra (nie liczas grydniowego turnieju) byla chyba jakos w listopadzie, ale nie jestem pewien

jednak jezeli juz dojdzie do gry to gramy zazwyczaj po domach

do Schornu zaciagnal nas [mnie i mojego brata (Chrisa)] kiedys Robert, ale poza tym to raczej tam nie zagladamy, Chris kiedys czesto bywal w Strefie, szczegulnie zanim sie przeniosla z podziemi centrum [grywal w MECCG, Star Wars (decipher'a) i troche Dune chyba]
mnie natomiast moza bardzo czesto zasatac grajacego w MECCG na necie, do czego bezustannie zachecam innych

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 18:59 
Warrior

To może i czasem w Starsy żeśmy razem z bratem grali... W strefie znaczy zanim umarła. Też StarWarsowałem. Ostatnio wszystko udało misie wyprzedać dziwnym trafem :)
A jeżeli o Schron chodzi to on również umiera. Chwila moment i go nie będzie :/

Z jakichś strasznie dawnych czasów pamiętam jeszcze turnieje MECCG na starówce. W jakimś klubiku na pięterku :) chyba.

Tytuł:
PostNapisane: So lut 05, 2005 23:22 
Warrior/Ranger/Sage

Gyg napisał(a):
Z samego Wrocka to chyba nie ma ale w Walbrzychu jest silna 3osobowa ekipa z Mouthem i Konradem Klarem na czele.

Assarhadon jest z Wrocławia, choć trudno mi powiedzieć, jak bardzo jest aktywny. A jeśli chodzi o "wałbrzyskie czoło", to raczej mo13, sądząc po tym, kto w Wałbrzychu prawie zawsze wygrywa.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 06, 2005 0:13 
Ranger/Diplomat

Zeby juz nie zanudzac, to gralem w Doom Tropera:)))

Pozniej byla MTG i po przerwie ostatnimi czasy takze,dosc powaznie.
Stary i nowy Vampir.
Decipherowe Star Warsy:)
A szczegolnie stary Rage:)))))no i jego nowa edycja niestety juz niewychodzaca, w ktora nadal gramy w Zabrzu,jesli macie jakies karty dajcie znac!!!(ta karcianka nie ma szczescia choc jest naprawde dobra:)ma niezly klimat,ciekawa walke,choc do poziomu skomplikowania jak w METW to jej duzooo brakuje)

No i jeszcze byla przygoda z L5R

P.S.Caly czas che grac w The last Crusade:)) ale nie mam z kim,co mnie niestety odstrasza:((Kto widzial i gral wie o co chodzi:)))

Tytuł:
PostNapisane: N lut 06, 2005 1:14 
Warrior

Konrad Klar napisał(a):
Assarhadon jest z Wrocławia, choć trudno mi powiedzieć, jak bardzo jest aktywny.

Z tego co patrzyłem to ma 0 postów :/ Czyli we Wrocławiu lipa..

Tytuł:
PostNapisane: N lut 06, 2005 1:42 
Warrior/Ranger/Sage

nekhomanta napisał(a):
Z tego co patrzyłem to ma 0 postów :/ Czyli we Wrocławiu lipa..

Może więcej gra, niż gada o grze. Proponuję wysłać priv. Jeśli wyłączył sobie powiadomienia o priv, albo nie odpowie to... trzeba to uszanować :) , tak samo jak to, że nie podał maila. Zresztą, mam i zaraz mu wyślę email z nowym adresem forum. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 06, 2005 9:34 
Warrior

Cytuj:
Czyli we Wrocławiu lipa..

Tworek mimo, że jest z Brzegu, to mieszka we Wrocławiu. Wyślij mu wiadomość, myślę, że będzie miał ochotę zagrać z kimś innym niż Rafał.:)

Tytuł:
PostNapisane: N lut 06, 2005 13:38 
Warrior/Ranger/Sage

nekhomanta napisał(a):
Hmm, a nie ma kogos aktywnego z Wrocka? Bo ja jeszcze nigdy nie gralem - tylko zbieralem, a nie ukrywam ze jednak chcialbym sie naumiec ;)

Plotka głosi, że niedługo w Kędzierzynie turniej multiplayer, wpadnij popatrzeć, powymieniać się...

We Wrocku kiedyś sporo ludzi grało, Barachir jest zdaje się z Wrocławia.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 07, 2005 9:46 
Warrior

No i odpowiedzieli :) Moze cos z tego bedzie...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 07, 2005 10:52 
Warrior/Ranger/Sage

Witam, troche mnie nie bylo (nie ma to jak tygodniowe zimowe wakacje :-) ). Co do tego niekatywnego uzytkownika z Wrocka - to moje stare konto, ktore dawno temu zalozylem i zapomnialem go uzywac. Juz napisalem do Kfiadga zeby je usunal, co by nie sialo zamieszania.
Z Wroclawia znam jeszcze jednego kolege , ktory grywa, nie ma go chyba na tym forum, ale mam gg do niego jakby co.

A zeby bylo "on-topic". Czyli "w jakie karcianki gracie" , to ja dodam, ze w ostatni weekend gralismy ze znajomymi w Cytadele. To jest nie kolekcjonerska gra, czyli kupujesz raz i masz wszystko; zasady 1000 razy latwiejsze od Merpa (wiem wiem, meccg, ale Merp brzmi bardziej ludzko a wiadomo o co chodzi ;) ) , a zabawa niesamowita. Mozna grac w od 2 do 8 osob. Goraco polecam.

pozdrawiam
Tworek

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 08, 2005 18:28 
Sage

Widze ,że już prawie wszyscy się wypowiedzieli.
Co do mnie to też zaczynałem od Doom Troopera ;). Jakis czas póżniej znajomy kupił sobie podstawke do METW i namówił mnie też na kupno i gre. I I tak już zostało do dzisiaj.
W międzyczasie grałem chwile w MtG (gdzieś w okolicach Ice Age) ,ale jakoś ta gra mnie nie wciągneła. Póżniej był Kult , a także L5R i Babylon5 (chwilowe fascynacje). Nie omineły mnie też Star Warsy (mam do tej pory sporo kart ) ,ale grałem tylko pare razy z Robertem H..
Poza METW mam jakąś talie do V:tES (też kilka razy grałem).

Najbardziej jednak wciągnąl mnie METW ,chociaż ostatnio mam troche mało czasu na układanie talii i gry (brak treningu było widać na ostatnim turnieju :cry: ).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]