Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 10:21

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 20, 2004 22:50 
Warrior/Ranger/Sage

cóż zdaje się że wszyscy już powiedzieli o turnieju wszytsko co można było powiedzieć
super że sie odbył, dobra organizacja, dobre nagrody i fajna Ręka :)
i jak wszyscy tez dodam że szkoda iż czasu tak mało
dziękuje wszystkim za gratulacje
naprawde dlugo ta talie skladalem i testowalem (miala one chyba ze 20 stanów przejściowych miedzy początkowym pomyslem a efektem koncowym) i polecam wszystkim rozgrywki przez net by potestowac talie - daje to efekty
chciałbym też przeprosic wszystkich, a w szczególności tych z którymi grałem za takiego drańskiego balrog'a
krótkie streszczenie moich gier:
pierwsza - z Rafałem, choć nie ma go na tym forum to bardzo przepraszam za Veils Flung Away - cała orkowa dróżyna do discardu

druga - z Tworkiem, na całej grze zaważyła pierwsza fartowna tura - Balin i Beorn martwi i choć Bilbo zabił mojego Hill Troll'a to drużyna Tworka już sie po tym nie otrząsneła, choź skutecznie unikał mnie do końca gry (dokładnie wyliczając po ilu regionach moge pójśc)

trzecia - z Root'em, no cóż jemu chyba jestem winien największe przeprosiny za złapanie i zabicie Palland'a a później Aragorna, i choć Root skutecznie nastraszył mnie drake'ami z dragon's blood'em (miał nawet szanse załatwc samego Balroga) a ja palnąłem gafe porównywalną z tą którą palnął Gror (Wizard's Test z sideboard'u) czyli próba odpędzenia Knights of Dol Amroth przez sfajczenie Minas Tirith, to chyba ta porażka zaważyła na jego grze z The Mouth'em w ostaniej turze

czwarta - z Chris'em, cóz oboje wiedzieliśmy czym gra ten drugi i to dość dokładnie wiec wystawianie dróżyn startowych było już wstępem do ostrej rywalizacji, z tym że on nie mógł wystawic postaci Balrog Specific wiec było to troche nie fair, na koniec powiem iż Chris miał resource nastawione na under-deep'y, a od tych trzeba sie trzymac jak najdalej w grze z morderczym Balrogiem, wiec jak on już zszedł na dół, to już nie wyszedł

jeszcze raz dziękuje organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspaniały turniej i powtarzam moją obietnicę - na następnym turnieju nie gram Balrogiem :)

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł: Galeria
PostNapisane: Wt gru 21, 2004 17:51 
Wiedźma

Galeryja zdjęciuf z Drugiego Ogólnopolskiego Turnieju MECCG ;) jest dostępna pod adresem:
http://kfiadeg.afraid.org/meccg/turniej_kk/

(stary gówniany serwer sie na coś może przyda ;) )

Pozdrawiam,
kfiad.

P.S. Szilian jak masz jakoś swoje foty w necie to też poka ;) ew. prześlij mi to wsune je do naszych (moich i roota)

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 6:07 
Ranger

Szkoda tylko, że tak mało zdjęć. Bardzo przyjemnie się ogląda, aczkolwiek serce się kraje kiedy widzę jak się karty bez koszulek mechtają. Niech no się Valarowie dowiedzą to wam rzuty przestaną wychodzić ^^.

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 9:08 
Scout/Ranger/Sage/Diplomat

No i nie wychodzily!
Jadedowi chyba do dzisiaj sie snia te 3 tury stania w jakims underdeepsie bo nie mogl wyrzucic wiecej niz 4 ... :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 22, 2004 16:22 
Scout/Sage

Turniej, turniej i po turnieju.. Ale wspomnienia pozostały. Cieszczę się, że to są dobre wspomnienia. Dziękuje organizatorom, przeciwnikom i reszcie ekipy za wszystko. Nie będę niestety orginalny (powinienem pierwszy napisać refleksje, wtedy wszyscy po mnie by powtażali :D) kiedy powiem, że czasu było za mało. Ani czasu na pogadanie, ani na kupczenie... I to wszystko przez PKP :!: :!: Gdyby nie zmienili rozkładu... Ech, nie ma co się żalić, tylko składać deck na następny turniej :!: :!:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]