cóż zdaje się że wszyscy już powiedzieli o turnieju wszytsko co można było powiedzieć
super że sie odbył, dobra organizacja, dobre nagrody i fajna Ręka

i jak wszyscy tez dodam że szkoda iż czasu tak mało
dziękuje wszystkim za gratulacje
naprawde dlugo ta talie skladalem i testowalem (miala one chyba ze 20 stanów przejściowych miedzy początkowym pomyslem a efektem koncowym) i polecam wszystkim rozgrywki przez net by potestowac talie - daje to efekty
chciałbym też przeprosic wszystkich, a w szczególności tych z którymi grałem za takiego drańskiego balrog'a
krótkie streszczenie moich gier:
pierwsza -
z Rafałem, choć nie ma go na tym forum to bardzo przepraszam za Veils Flung Away - cała orkowa dróżyna do discardu
druga -
z Tworkiem, na całej grze zaważyła pierwsza fartowna tura - Balin i Beorn martwi i choć Bilbo zabił mojego Hill Troll'a to drużyna Tworka już sie po tym nie otrząsneła, choź skutecznie unikał mnie do końca gry (dokładnie wyliczając po ilu regionach moge pójśc)
trzecia -
z Root'em, no cóż jemu chyba jestem winien największe przeprosiny za złapanie i zabicie Palland'a a później Aragorna, i choć Root skutecznie nastraszył mnie drake'ami z dragon's blood'em (miał nawet szanse załatwc samego Balroga) a ja palnąłem gafe porównywalną z tą którą palnął Gror (Wizard's Test z sideboard'u) czyli próba odpędzenia Knights of Dol Amroth przez sfajczenie Minas Tirith, to chyba ta porażka zaważyła na jego grze z The Mouth'em w ostaniej turze
czwarta -
z Chris'em, cóz oboje wiedzieliśmy czym gra ten drugi i to dość dokładnie wiec wystawianie dróżyn startowych było już wstępem do ostrej rywalizacji, z tym że on nie mógł wystawic postaci Balrog Specific wiec było to troche nie fair, na koniec powiem iż Chris miał resource nastawione na under-deep'y, a od tych trzeba sie trzymac jak najdalej w grze z morderczym Balrogiem, wiec jak on już zszedł na dół, to już nie wyszedł
jeszcze raz dziękuje organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspaniały turniej i powtarzam moją obietnicę - na następnym turnieju nie gram Balrogiem