Ciachu napisał(a):
Pozwolę sobie tak nieśmiało rozpocząć nowy wątek...
Wiosna zbliża się coraz większymi krokami, przyroda budzi się do życia, więc może i my obudzilibyśmy się ze snu zimowego?
Czy ktokolwiek z Was ma chęć przybyć na kolejne spotkanie/dzikie pijaństwo/turniej ? (niepotrzebne skreślić)
Czy jest szansa, że ktoś z nas w końcu zdetronizuje króla Muada i skopie mu tyłek jak należy?

Co do skopania dupy to tego doświadczyłem właśnie w miniony weekend na Lure 2013

Początek GO był nawet obiecujący, 2 pierwsze wygrane gry (z bardzo mocnymi przeciwnikami) ale potem dwie kolejne gry przegrałem.
Ale uciekłem trochę od tematu. Ja myślę nad turniejem w Warszawie ale wszystko to kwestia pieniędzy. Podczas szykowania Mistrzostw Świata znalazłem remizę niedaleko stolicy, z dobrym połączeniem (kolejka podmiejska z Dworca Centralnego ok 30min). Cenę udało mi się wtedy zbić do 500zł za wynajęcie ale jak wiecie, skończyło się na szkole w centrum. Szkoła odpada bo jest droższa i jednak ma pewne ograniczenia (brak kuchni, alkohol po cichu etc). Zakładając, że będzie te 10 osób co zawsze, to wejściówka oscylowałaby pewnie w okolicy 80zł - tyle, żeby było akurat na jedzenie, raczej bez nagród. Dlatego chciałbym to pozostawić w waszej decyzji czy robić turniej w Warszawie, ale droższy.