mam dobra wiadomość, otóż ów trzeci program do gry w MECCG przez net okazuje sie bardzo sympatyczny, poza zwykla grą oferuje fanom zbierania kart możliwośc kupowania wirtualnych boosterów i podstawek za wirtualne dolary, każda gra (nie ważne czy remis, czy przegrana czy wygrana) jest nagradzana badź dolarami bądź jakąś kartą
generalnie to zapowiada sie na miks NetMECCG i gatlin engine - jest piekniejsze od NetMECCG i szybsze od gatlinga, działa na bazie starego dobrego dos'a
na tej stronie jest dośc dokładny opis instalacji -
http://gccg.sourceforge.net/pod 3 róznymi systemami operacyjnymi - linux, MAC, Windows
dla windows'a instrukcja z grubsza jest taka
1. sciągnij instalke w zip'ie z wyzej podanej strony
2. rozpakuj
3. uruchom 'Install METW.bat'
4. uruchom 'Install METW Cards.bat'
5. uruchom 'Update Everything.bat'
(comp poloczy sie z serwerem i zacznie sciagac i instalowac wszystko co potrzebne)
6. utwóż skrót do 'METW.bat' i do wiersza poleceń dodaj ' --full' (bez apostrofów) - inaczej okno programu bedzie wieksze niz ekran monitora i nie bedzie mozna go recznie zmniejszyc
7. uruchom utwożony i zedytowany skrót do 'METW.bat' i wykonaj instrukcje, które ukażą sie na ekranie
w razie wszelkich watpliwosci mozna liczyc na pomoc zyczliwych osub bedacych na serwerze
PS
dla fanów Pokemona i Magic the Gathering sa tez dostepne opcje do zainstalowania programu dla tych gier
tak wiec od dzis jestem dostepny (a wiec Chris też) na wszystkich wspomnianych na forum programach do gry w MECCG przez net: NetMECCG, GatlingEngine, GCCG
mam na dzieje ze do zobaczenie na jednym z nich
|Highwayman|