Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 9:50

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 1:30 
Wiedźma

Witam!

Rozmawiałem z Yabree nt. zdobywania podstawki do MELE poprzez człowieka ze stanów, który to ma w sprzedaży jeszcze wiele wiele wiele wiele (jak można wywnioskować z jego sklepu na www) kart, decków, setów. Wszystkiego.

Wiadomo wszem i wobec, że nie podstawki są największą barykadą do przebycia, a forma płatności oraz przesyłka. Obie wykonalne, ale obie drogie jak sam skurczybyk.

Bogowie jednak i to przewidzieli w swoich planach. Oto ja i root jedziemy do usa-susa jakoś tak za nie całe dwa miechy - a siedzieć tam będziemy miechów cztery do pięciu.

Mejlowo już sie z treebeardem zgadałem odnośnie naszych przyszłych transakcji. Przyszłych - bo (miejmy nadzieję) przeprowadzimy je będąc już w USA - żeby było tanio i bezpiecznie.
Ja sam byślę o zakupie albo całego BOX albo jeśli będzie na stanie to po prostu SET-a do MELE :)

Po co to tu piszę? Otóż zarzućcie swoje oczy na www.treebeard.com i spójrzcie czy i wy nie chcielibyście czegoś w ten sposób zakupić. Trochę to potrwa, ponieważ powrót jak już wspomniałem planujemy na wrzesień/październik, niemniej - akurat pod choinke każdy by może coś od Mikołaja dostał :)
Nie potrzeba tu, żeby ktokolwiek wykładał kase PRZED zakupami - wszystko sfinalizujemy późną jesienią, po naszym powrocie.

No to tyle na teraz,
to jak towarzysze, pomożecie?

PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 10:36 
Short-event

kfiadeg napisał(a):
Witam!

[...] No to tyle na teraz,
to jak towarzysze, pomożecie?

Witam.
Jako że to mój pierwszy post przedstawię się szybko. Mieszkam w Wawie, Wizardem interesuje się już 8 lat.
Teraz interesa:) Piszę się zdecydowanie. Szczegóły omawiamy mailowo?
Pozdr.
Przemek

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 14:13 
Scout/Sage

witam,

nie chciałem wykozystywać forum do handlu, ale widząc ten temat postanowiłem poinformować o mojej aukcji na allegro

moj kolega pracuje w firmie likwidujacej hurtownie i przez niego udalo mi sie dostac dwa boxy kart do METW jerdedn to unlimitowana podstawka a drugi to the dragons.

jezeli znajda sie chetni do kupienia to wiem ze jeszcze dwa boxy w tej (już byłej :D hurtowni) jeszcze są. jak nie będzie chętnych to pewnie sam je wezme :D

Tytuł: USA shopping
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 8:59 
Warrior/Ranger/Sage

Kfiatku!

Chciałbym skorzystać z Twojej wspaniałej oferty zakupów w Estados Unidos. Wysłałem Ci nawet jakąś listę życzeń, ale nie jestem pewien czy dotarło. Daj więc znać - najwyżej wyślę jescze raz.

Pozdrawiam

Gror

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 03, 2004 20:55 
Flame of Udűn

No właśnie Kfiacie!! Wysłąłem Ci PW z pytaniem co do zakupów za oceanem i nic...

Mam nadzieję, że nie wyjechaliście już z kraju??!! Czy ktoś w ogóle miał z nimi ostatnio kontakt??

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 5:15 
Wiedźma

Sluchajta!
nie mam polskich liter to raz. dwa - zdem glodny, a trzy - mam pomysl!

Z Rootem ustalilimy ze na probe wezmniemy zanidlugo paczke starterow do MELE od treebarda i zobaczymy jak to w ogole bedzie, z czym sie to je i tak dalej.

Aaaale - o co mnie naprawde chodzi to to, zebyscie a to tu, a to w nowym watku moze, dokladnie zaczeli juz kompletowac swoje zamowienia. najlepiej zeby to byla profesjonalna robota: nazwa karty, dodatek, wersja jezykowa (jesli rozna od angielskiej) i w ogole wszystko co sie da na jej temat napisac!

bo kurcze, jak sami mozecie latwo zobaczyc po tym jak czensto zagladam na nasze kofane forum, nie mamy tu za duzo czasu :((((((
i to bedzie trzeba ruk-cuk zrobic, najlepiej wtedy zeby wszystko jasne bylo, jak najjasniejsze na swiecie! rozumiecie, co? ;)))))

no i to tyle. napisujcie co chcecie, w punktach z cenami i w ogole. O.
potem wyslemy mu to majlem i zobaczymy co on na to. O.

a poki co zamowie se Lidlessa :D :PPPP

a w ogole to wielkie pozdrowienia z USA. siedzimy se w fajnym domu i se fajnie pracujemy a to w Makdon-kurwa-naldzie, a to machamy flagami na torze gokartowym...
no nie jest zle jednym slowem, a raczej mamy ubaw po pachy ;))

zajrze tu fkrutce!!!!!
- kfiad, prinsofdarknes

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 22, 2004 12:54 
Warrior/Ranger/Sage

Jak mniemam moją listę życzeń dostałeś. Fajnie by było, gdybyś potwierdził, bo od tego czasu padł mi komp i się straciło (bynajmniej się z niczego oczywiście nie wycofuję).
Jak smakują amerykańskie BigMaki? Jeszcze bardziej gumowe?

Tytuł:
PostNapisane: So sie 07, 2004 4:01 
Wiedźma

kurde, napisalem mejla do tego treebarda a on nic nie odpisuje!
Yabree - daj na niego swoje namiary!

bo to juz chyba miesionc jak napisalem mejla, a tu ani zwrot nie pszyszedl ani nawet slowo od niego :(
mam wasze listy kart 0 narazie Grora (gdzies??? ;-P ) i Efgarda. Ale jak narazie to qwa niezly kit...
dam znac jak sie cos zmieni,

pozdro ze slonecznej itaki, kochane pienionszki pszyslijcie rodzice... ;)

Tytuł:
PostNapisane: So paź 02, 2004 22:26 
Wiedźma

ej bez kitu...

forum dziala....

cd: ----> http://kfiadeg.afraid.org/meccg/viewtop ... =1687#1687

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]