Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 9:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: So wrz 15, 2012 22:11 
Warrior/Ranger

Kurcze, tylko nie 11-14 październik!! Ten termin dla mnie na 100% odpada (13 października moja małżonka 30stkę kończy). Już lepiej 18-21 (20 października urodziny ma teściowa, to będę miał wymówkę dobrą :twisted: )Preferuje każdy termin późniejszy o 11-14 (a sporo osób nie ma nic przeciwko temu późniejszemu 18-21 lub 25-28.

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 17, 2012 22:55 
Warrior/Ranger/Sage

pokrzyw napisał(a):
Kurcze, tylko nie 11-14 październik!! Ten termin dla mnie na 100% odpada (13 października moja małżonka 30stkę kończy). Już lepiej 18-21 (20 października urodziny ma teściowa, to będę miał wymówkę dobrą :twisted: )Preferuje każdy termin późniejszy o 11-14 (a sporo osób nie ma nic przeciwko temu późniejszemu 18-21 lub 25-28.

Hmm, pokrzyw, a czy Twoja droga małżonka nie mogłaby urządzić imprezy razem ze swoją mamą 20 października? Wtedy byłbyś na obydwu imprezach oraz na turnieju... ;-)

Inny pomysł: przekonaj żonę do realizacji ew. spotkań rodzinnych w niedzielę 14 października...

Co Ty na to? Myślałeś o takich opcjach? Pytam dlatego, że odniosłem wrażenie z wcześniejszych wypowiedzi, że jednak data 11-14 października najbardziej podoba się ogółowi...

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 17, 2012 23:10 
Warrior/Ranger

Ciachu napisał(a):
Hmm, pokrzyw, a czy Twoja droga małżonka nie mogłaby urządzić imprezy razem ze swoją mamą 20 października? Wtedy byłbyś na obydwu imprezach oraz na turnieju... ;-)

Inny pomysł: przekonaj żonę do realizacji ew. spotkań rodzinnych w niedzielę 14 października...

Oj Ciachu, chciałbym zobaczyć jakbyś zaproponował małżonce by cieszyła się młodością (przed trzydziestką) tydzień dłużej - chyba taka propozycja skończyła by się tygodniem na wersalce. Wypad w tygodniu 19-20 październik jest dla mnie doskonały bo teściowa mieszka pod Częstochową (okolice Myszkowa), będę mógł tam zostawić małżonkę i w spokoju udać się do Herbów w spokoju ducha.
Ciachu napisał(a):
Co Ty na to? Myślałeś o takich opcjach? Pytam dlatego, że odniosłem wrażenie z wcześniejszych wypowiedzi, że jednak data 11-14 października najbardziej podoba się ogółowi...

Sądzę że impreza w 11-14 pażdziernika oznacza że nie będzie mnie i Assarhadona (nie sądzę by się udał na turniej beze mnie ;) A zauważyłem że data 18-21 odpada raczej tylko u Grora który i tak jak zapewnia w turnieju nie zagra..

Generalnie to jest decyzja organizatora :) Tak jak powiedziałem Każdy weekend poza 11-14 jest dla mnie ok. Preferuję najbardziej 18-21 z uwagi na bliskość dojazdu.

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 17, 2012 23:33 
Warrior/Ranger/Sage

No to teraz dobrze byłoby, aby jeszcze raz każdy z nas się wypowiedział na temat terminu. Wiemy, że Grorowi raczej nie pasuje termin 18-21 październik, ale co z resztą?

Muad'Dib w sumie napisał tylko, że 11-14.X jest OK, z wypowiedzi Efgarda można sądzić że 18-21.X jest równie OK jak 11-14.X.
Tworek i Highwayman napisali tylko, że 11-14.X to dla nich najlepsze terminy, ale nie wiemy, czy jakieś inne całkowicie ich wykluczają.
Rooek określił 2 terminy, które mu na pewno nie pasują, nie wiadomo jak na 18-21.X zapatruje się Thorin, ale już Vandrer ich nie wyklucza...

Ja ogólnie mam totalny chaos i do końca tygodnia nie będę wiedział czy pojawię się tylko w sobotę, czy na większą ilość dni.

Zatem, dla wspólnego dobra (aby było nas jak najwięcej): drodzy Panowie Muad'Dib, Tworek, Highwayman, Root, Thorin i inni, co sądzicie o dacie 18-21.X? Czy uczestniczylibyście w turnieju, jeśłi odbyłby się on w te dni?

Kurde, fajnie byłoby poznać zdanie innych osób (np. Kfiadka, Maga, Assarhadona, Jadeda, Gyga, Kufla, Gothmoga i wielu innych).

Cały czas mam też nadzieję, że zobaczę jeszcze na turnieju takie osoby jak Szilian, Cekpl, Arthus, Morgoth, Mały, Inte, Orf... :-) Ciekawe, czy oni w ogóle wiedzą o turnieju... :-/

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 0:30 
Dwarf

mi pasuje najbardzej 11-14 październik (100%), pozostałe daty (20%) to na hama przyjade ale mniej odpowiada mi układ zmian w pracy, a i tak juz musze brac 2-3 dni wolnego

Powiedz mi Piotrze czy wielkim problemem byłoby jakby twoja żona obchdodziła urodziny w niedziele?? możesz przeciesz wyjechać o 8 rano w niedziele albo w sobote o 20 i za 4 h jesteś w domu. Wilk syty i owca cała.

miałem tego nie mówić bo to początkowo nie miało żadnego znaczenia ale co tam - ja z żoną mam 14 października rocznice i jakoś nie mam problemu - wyjade o 9 max 10 i będe na 12 w domu - ohandluje córke na kilka godzin i spędimy sobie jakoś popołudnie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 9:02 
Warrior/Ranger/Sage

Cytuj:
Zatem, dla wspólnego dobra (aby było nas jak najwięcej): drodzy Panowie Muad'Dib, Tworek, Highwayman, Root, Thorin i inni, co sądzicie o dacie 18-21.X? Czy uczestniczylibyście w turnieju, jeśłi odbyłby się on w te dni?

TAK. Oczywiscie mowie tylko za siebie.

Tak jak napisalem na poczatku nie pasuja mi na 100% dwa terminy. Reszta jest równorzędna.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 11:38 
Shadow of the East

Ja najchętniej termin 11-14. Mam różne zobowiązania, które tym łatwiej będzie mi ogarnąć im szybciej odbędzie się turniej. Oczywiście, jeśli wygra inny termin, to również przyjadę . Do tego ostatnimy czasy mam problemy ze zdrowiem, więc wolałbym, żeby turniej odbył się kiedy będzie trochę cieplej niż trochę zimniej.

WhereTheFearHasGoneThereWillBeNothing. OnlyIWillRemain.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 13:23 
Warrior/Ranger

Thorin napisał(a):
...
Powiedz mi Piotrze czy wielkim problemem byłoby jakby twoja żona obchdodziła urodziny w niedziele?? możesz przeciesz wyjechać o 8 rano w niedziele albo w sobote o 20 i za 4 h jesteś w domu. Wilk syty i owca cała.
...

OK, problem jest taki że jest zaproszona kupa ludzi, niekoniecznie z rodziny, mamy porobione plany i rezerwacje. Naprawdę ten weekend odpada z mojego punktu widzenia.

Tak jak mówię nie jestem pępkiem świata i choć bardzo zależy mi na uczestnictwie, to najwyżej przyjadę na wiosnę na następny event..

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 14:05 
Pan na Rhosgobel

Ciachu! Jeżeli po tych deklaracjach Twój mętlik się jedynie powiększył :D , to zbuduj ankietę, żebyś miał później dowód przed sądem, gdyby ktoś złożył pozew o zaniechanie! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 19:41 
Warrior/Ranger/Sage

ja nie mam w tej chwili określonych planów na żaden z proponowanych weekend'ów, ale im wcześniej tym lepiej dla mnie bo mniejsza szansa ze coś mi zdąży wypaść

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 21:41 
Warrior/Ranger/Sage

Efgard napisał(a):
Ciachu! Jeżeli po tych deklaracjach Twój mętlik się jedynie powiększył :D , to zbuduj ankietę, żebyś miał później dowód przed sądem, gdyby ktoś złożył pozew o zaniechanie! :twisted:

Spoko, spoko, jak na razie wszystko kontroluje (niestety mało osób się wypowiedziało, więc nie jest to trudne... :-()

Generalnie sprawa wygląda tak:

Potencjalna lista obecności na turnieju rozgrywanym w dniach 11-14 października 2012:
1. Muad'Dib
2. Efgard
3. Gror
4. Tworek
5. root
6. Thorin
7. |Highwayman|
8. Vandrer
9. Ciachu
10. balar

Potencjalna lista obecności na turnieju rozgrywanym w dniach 18-21 października 2012:
1. Muad'Dib
2. Efgard
3. root
4. Thorin
5. |Highwayman|
6. Vandrer
7. Ciachu
8. balar
9. pokrzyw
...
10. Assarhadon (nie wiadomo na pewno - nie wypowiedział się)
11. Tworek (nie wiadomo - nie wypowiedział się)

Zaznaczam jednak, że Muad'Dib i Highwayman zgłaszali uwagi, że im wcześniej rozegrać turniej tym lepiej.

Jak zatem widzicie na podstawie otrzymanych odpowiedzi listy są bardzo podobne. Bardzo bym chciał, aby więcej osób włączyło się w dyskusję, ale to chyba już są płonne nadzieje... :-(

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 21:44 
Warrior/Ranger

Uhm... moze dwa turnieje ? Jeden po drugim? ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 21:52 
Warrior/Ranger/Sage

dla mnie oba terminy są OK (przynajmniej dzisiaj tak mi się wydaje)

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 21:58 
Warrior/Ranger/Sage

Słuchajcie, właśnie rozmawiałem z balarem i sprawa się w pełni wyjaśniła...

W związku z brakiem wolnej sali w remizie strażackiej w Kalinie w dniu 20 października, XVI Ogólnopolski Turniej MECCG w Herbach odbędzie się w dniach: 11 - 14 października 2012.

Dalsze informacje już wkrótce...

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 18, 2012 23:26 
Dwarf

To jutro ide zaklepać sobie wolne w robocie, a 11 sie pojawiam w okolicach 20 w Kalinie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]