Tutaj, w pierwszym poście, będę aktualizował informacje jakie rodzaju rozrywki nas czekają już za trochę ponad miesiąc
W tej chwili chwili na 100% mamy poniższe turnieje.
-
sealed game hero. Przewidywany przeze mnie koszt udziału w tej grze to prawdopodobnie 40-45zł. Za tę cenę dostaniecie jeden starter The Wizards, 1 albo 2 boostery The Wizards oraz 1 booster The Dragons. Czekam na ostatnią paczkę ale nic specjalnie się w tej gestii nie zmieni. Liczba starterów jest ograniczona więc wszystko będzie zależeć od kolejności zgłoszenia się do mnie, już na miejscu. Jeśli będzie mało chętnych osób to może nawet uda się rozegrać dwa takie mini turnieje.
-
general opponent. Czyli nasz zwyczajowy turniej. Zależnie od ilości ludzi rozegramy odpowiednia liczbę rund w sobotę a w niedzielę jest runda finałowa. Czołowa czwórka zagra 3 rundy - każdy z każdym. Jeśli w dzień poprzedni będzie mniej niż 6 rund to być może rozegramy jakieś gry extra rundy finałowej od razy, żeby na niedzielę mniej zostało. To będzie oczywiście 2-deck game, z możliwością zmiany talii przeciwko aligmentom i gry będą trwały po 80minut. Czas na rundy jest odgórnie narzucony i w tej kwestii nic nie możemy zmienić. Nie chodzi o to, że ktoś zza granicy tak chce, tylko jest to system dawno przyjęty i tak się gra podczas każdego turnieju o randze mistrzowskiej.
Dlatego nie nastawiajcie się, że przyjedziecie tylko na sobotę i w niedzielę rano wyjedziecie

Przewiduje, że zakończymy turniej w niedzielę 15-16, może trochę wcześniej, gry finałowe chcę wcześnie zacząć. Wiem, że to dłużej niż zawsze ale też pamiętajcie, że okazja jest również inna, być może jedyna.
To tyle na razie. Na pewno będą planszówki więc propozycje proszę zgłaszać niżej w temacie, żeby ludzie wiedzieli na co się przygotować.
Grafik rozgrywek
General Opponent
I runda
9.30-10.50
II runda
11.10-12.30
III runda
12.50-14.10
PRZERWA
14.10-16
IV runda
16.00-17.20
V runda
17.40-19.00
Jest to przewidziane na minimum 16 graczy. Jeśli ich liczba się zmniejszy to pewnie zaczniemy ciut później i nie rozegramy ostatniej rundy.
Niedziela finały (planowany rozkład gier):
I runda
9.30-10.50
II runda
11.10-12.30
III runda
12.50-14.10
Hero Sealed
Piątek
I runda
18.30-19.20
II runda