Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 12:41

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: N mar 27, 2011 22:30 
Warrior/Ranger/Sage

Chłopaki, z przykrością muszę poinformować, że na 90% nie będzie mnie na turnieju :-( Tak jak się początkowo obawiałem, jeden z proponowanych terminów, który mógł być nie po mojej myśli, okazał się właśnie tym 1-3 kwietnia :-(

Niestety 01 kwietnia w godzinach od 12 do ok. 17-18 muszę być w samym centrum Warszawy :-/ Biorąc pod uwagę fakt, że jest to wyjazd jednodniowy, po powrocie do domu (ok. 22:30 - 23:30 w zależności od wyjazdu ze stolicy), będę po prostu nie do życia :-( Dodatkowo w trakcie spotkań, które muszę odbyć, może się okazać, że już w poniedziałek 04 kwietnia będę musiał ponownie stawić się w Warszawie i pozostać na miejscu co najmniej kilka dni. Gdyby coś takiego nastąpiło, moje i tak nikłe szanse na pojawienie się na turnieju spadają niemal do zera :-/

Zatem chłopaki, jeśli nic nie wymyślę przez te kilka dni, możecie mnie wykreślić z listy... :( :( :( :? :?

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 28, 2011 7:27 
Warrior/Ranger

Ciachu napisał(a):
Chłopaki, z przykrością muszę poinformować, że na 90% nie będzie mnie na turnieju :-( Tak jak się początkowo obawiałem, jeden z proponowanych terminów, który mógł być nie po mojej myśli, okazał się właśnie tym 1-3 kwietnia :-(
...
Zatem chłopaki, jeśli nic nie wymyślę przez te kilka dni, możecie mnie wykreślić z listy... :( :( :( :? :?

Trzymamy kciuki, że dasz radę :) Nie takie rzeczy się robiło ;) Nie wykreślamy z listy - identyfikator już wydrukowany :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 28, 2011 22:23 
Master of the Art

Przepraszam że dopiero teraz ale w końcu jest to w miarę pewne (99%) :wink:
Można mnie dopisać do listy. Macka również można dopisać bo już właściwie namówiony.
Widzę że identy już druknięte a i bigos w przygotowaniu no ale może jeszcze jakoś się uda z identami (jak cos sami coś namalujemy :wink:) a bigosem może ktoś się podzieli :wink:
A Ty Ciachu też się zjaw bo jakoś w Herbach nie mamy okazji się spotkać to może na turnieju :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 29, 2011 8:06 
Warrior/Ranger

Super :) dopisuje do listy identy vipowskie dostaniecie :wink: Drukujemy na bieżąco.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 30, 2011 14:12 
Warrior/Ranger/Sage

ja jednak nie wiem czy na 100% uda mi się wpaść was odwiedzić w piątkowy wieczór , w tej chwili szanse oceniam na fifty/fifty, gdybym się zjawił to pewnie najwcześniej koło 21

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 02, 2011 0:56 
Warrior/Ranger/Sage

Niestety wczoraj poturbowałem się na rowerze i nie nadaję się na jakiekolwiek wyjazdy :( Tym bardziej że planowałem przybyć motorem.

Niestety kolejny turniej mi przepada. Mam nadzieję, że w końcu przerwę tą zła passe.

Wszystkim uczestnikom życzę dobrej zabawy i od razu gratuluje zwycięzcy i graczowi z ostatnim wynikiem (zwykle to ja to miejsce okupowałem).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]