Muad'Dib napisał(a):
Gothmog napisał(a):
a bylby ktos w stanie zrobic mi jakiegos deck'a, najlepiej Highwayman

to moze skusze sie i wpadne w sobote.
Niestety decki Higwaya wymagają jego ręki do ciągnięcia kart i rzutów

trochę się śmieje, ale jak grałem ze dwa razy nimi online to dostałem baty jak rzadko kiedy.
Wejdź sobie na
www.meccg.net/dforum i przeszukaj sekcję decków, jest trochę wzorów od strony resource i jak hazard - co kto lubi. Poza tym są jeszcze Challenge Decki,które nie są takie złe jakby się wydawało

dzieki, dzieki - dobrze wiedziec że jest ktoś kto sprowadzi mnie na ziemie jesli odlece za bardzo na moich sukcesach, zawsze mam do tego Pawła i Radka i Krzysia i Grześka i Borisa i ... innych.... hmm chyba faktycznie tylko na farcie jade

ale jednak troche lepiej by ta krytyka brzmiała gdyby którykolwiek z was wygrał kiedyś jakiś turniej (w którym ja tez uczestniczę)
(no dobra, Krzyś wygrał kilka - ale to mój brat wiec póki tytuł mistrza zostaje w rodzinie to jest wszystko w porządku

)
Gothmog:
myśle ze to jest nawet do zrobienia - choć może powinieneś się bardziej zwrócić do Pawła (Muad'Dib) albo Radka (Thorin) którzy to są obecnie chyba posiadaczami największej ilości kart do MECCG w Polsce (obstawiam ze jest szansa iż gdyby policzyć i zsumować karty każdego z nich to mogłoby się okazać iż tylko oni dwaj razem mają więcej kart niż reszta graczy w Polsce

- a już na pewno więcej kart z Balrog'a niz reszta graczy w Polsce

)
ale wracając do deck'u (i jeszcza raz dogryzając ekspertom jadącym po moich taliach

) każdy ma swój styl gry, ewentualnie ulubiony alignment (jak np. Paweł który odkrył iż jego ulubionym alignment'em jest Balrog - po tym jak w końcu udało mu się zacząć wygrywac jakieś gry właśnie tym alignment'em

) i sferę zasad gry które zna najlepiej i czuje się najpewniej - tak więc nawet jesli ktoś gra mistrzowskim deck'iem to moze mu to nic nie dać jesli tego deck'u nie "czuje", nawet jesli wie jak deck działa i jakich sztuczek używa jak nie "czujesz" deck'u to nie da ci to wiele
kończąc filozoficzne wywody (i sarkastyczne przytyki), pytanie do ciebie Gothmog'u brzmi jaki deck byś chciał:
1) jaki alignment
2) co mniej wiecej miałby robić (jakim aspektem tej karcianki, czy może jakąś specyficzną sztuczką chciałbyś się pobawić)
3) jak stoisz z zasadami
PS
sorry jesli kogoś uraziłem - właśnie obejrzałem Funny People i jestem pełen ciętego, jadowitego sarkastycznego humoru