Chris napisał(a):
Jesli nic sie wczesniej nie urodzi to na 99% pod koniec wrzesnia bedziemy z szilianem robic powtorke w Warszawie.
Super!!!
Jestem za!
Gyg napisał(a):
A co do powtorki w Wawie: Arturiuss mowil ze w koncu wrzesnia jedzie do Anglii. Fajnie by bylo gdyby sie na nia jeszcze zalapal. Taki turniej pozegnalny . (a w pazdzierzaku, jak juz Kfiad z Rootem wroca na Ojczyzny lono, to mozna zorganizowac turniej powitalny ).
Myślę, że dla dojezdnych (z poza Warszawy) dwa turnieje pod rząd to za dużo. A co za dużo to niezdrowo
Mam nadzieję, że da się ustalić taką datę turnieju jesiennego (na przełomie września/października), która będzie pasować większości (a może wszystkim!) i na którą Arturiuss
jeszcze się załapie, a Pabianiczanie
już się załapią.
Do studentów: nikt tu nie przeciwstawia się terminowi - przełom września i paździerza?!

. Czyżbym miał tak zdolnych kolegów czy może studiujecie mało upierdliwe kierunki.

Dla mnie prawdziwy bój sesyjny to się właśnie zaczynał w drugiej połowie września i kończył pod koniec października.
Kurcze, jak ja się cieszę, że to jest już za mną i nie muszę tego przeżywać jeszcze raz