Witam!
Rozmawiałem z
Yabree nt. zdobywania podstawki do MELE poprzez człowieka ze stanów, który to ma w sprzedaży jeszcze wiele wiele wiele wiele (jak można wywnioskować z jego sklepu na www) kart, decków, setów. Wszystkiego.
Wiadomo wszem i wobec, że nie podstawki są największą barykadą do przebycia, a forma płatności oraz przesyłka. Obie wykonalne, ale obie drogie jak sam skurczybyk.
Bogowie jednak i to przewidzieli w swoich planach. Oto ja i
root jedziemy do usa-susa jakoś tak za nie całe dwa miechy - a siedzieć tam będziemy miechów cztery do pięciu.
Mejlowo już sie z
treebeardem zgadałem odnośnie naszych przyszłych transakcji. Przyszłych - bo (miejmy nadzieję) przeprowadzimy je będąc już w USA - żeby było tanio i bezpiecznie.
Ja sam byślę o zakupie albo całego BOX albo jeśli będzie na stanie to po prostu SET-a do MELE

Po co to tu piszę? Otóż zarzućcie swoje oczy na
www.treebeard.com i spójrzcie czy i wy nie chcielibyście czegoś w ten sposób zakupić. Trochę to potrwa, ponieważ powrót jak już wspomniałem planujemy na wrzesień/październik, niemniej - akurat pod choinke każdy by może coś od Mikołaja dostał

Nie potrzeba tu, żeby ktokolwiek wykładał kase PRZED zakupami - wszystko sfinalizujemy późną jesienią, po naszym powrocie.
No to tyle na teraz,
to jak towarzysze, pomożecie?