Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 12:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 05, 2008 21:13 
Dwarf

No jasne, po co na takie zadupie przyjezdzać, jasne tak najlepej ... zemszcze sie na następnym turnieju za tą zniewage, albo znajde cie - daleko nie mam - AAAAAAAAA :P

Tak na poważnie to Wielka Szkoda :(

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 10, 2008 12:03 
Warrior

Count me in! ;)

Po rocznej przerwie nie moge juz sobie pozwolic na opuszczenie kolejnego turnieju. Bede na 100%... dobra, na 99%, bo pewnych rzeczy nigdy nie da sie przewidziec.

Krakowianie, trzeba sie zorganizowac! :)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 20:39 
Wiedźma

Witam wszystkich,

...a zwłaszcza Highwaymana, który na wszelkie sposoby próbuje do mnie dotrzeć i tylko patrzeć aż do drzwi zapukają mi jacyś krótkościęci a barczyści panowie w garniturach i przeciwsłonecznych okularach i wypowiedzą magiczne "My od Piotrka... z Warszawy...", po czym nie czekając na moją reakcję wsadzą mnie do bagażnika jakiejś czarnej limuzyny i osobiście odwiozą do Kędzierzyna...

No, ale dość już chyba rozdmuchałem swoją wyobraźnię (jakoś tak próbuję odwlec ten przerażający moment, który i tak za chwilę nastąpi).

Z przyczyn przeróżnych muszę powiadomić Szanownych Organizatorów, że niestety, ale nie pojawię się na Dziewiątym... To będzie pierwszy turniej, jaki opuszczę!!!

Bawcie się dobrze i niech w końcu ktoś przejmie pałeczkę mistrza!!! I najlepiej, żeby nie był to nikt z Warszawy (a jest szansa duża, bo Chrisa nie będzie, więc tylko jeden człowiek pozostaje do "uskutecznienia" ;) ).

Z szacunkami wyrazu,
Wiedźma

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 20:48 
Warrior/Ranger/Sage

ech żal wielki kfiadku - zwłaszcza ze prezent mam dla ciebie :P moze tym cie jeszcze skusze byś przyjechał 8)

ale jak sie nie da to sie nie da, przekaż swe moce Pana i Władcy rootowi i on w twoim zastępstwie usankcjonuje ten turniej - a już na pewno niech swege braciszka zgarnie

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 21:01 
Warrior/Ranger/Sage

Niniejszym oglaszam ze rozpoczynam oficjalna zalobe :-( Turniej bez Kfiadka, az mi sie ryczec chce... :-(

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 17, 2008 1:05 
Dwarf

Ja nie bede chodził na czarno - użyje bardziej drastycznych środków i spale wiedzmie home site za to ze nie przyjedzie - jeszcze nie wiem jak to hero zrobi ale jakoś sie postaram i nie wpadnie banda łysych panów od Highwaya tylko banda krasnoludów nasłan przez Thorina złoży ci An Unexpected Party - czytaj An Unexpected krzywda :P Baruk Khazad! Khazad ai-menu!

tak naprawdze to szkoda i jak tak dalej pójdzie to nie bedzie nasz ani 20 chłopa :(

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 17, 2008 9:48 
Warrior/Ranger/Sage

Proszę wykreślić mnie z listy i uprzejmie nie pytać dlaczego :oops:
Będę na piątkowo-sobotnich eventach.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 17, 2008 9:49 
Warrior/Ranger/Sage

Najprawdopodobniej i mnie na turnieju zabraknie.
Gdybym się wyrobił na piątek wieczór - to chętnie przyjadę, bo perspektywa pogiercowania w to i owo w takim fajnym towarzystwie jest niesamowicie kusząca, ....ale sam turniej już jakoś mniej. Chyba straciłem zapał do meccg i to już jakiś czas temu. :(

Sorki, że dopiero teraz o tym mówię, ale wcześniej długo się wahałem i dopiero w ten weekend podjąłem decyzję. Rafał jest też tu trochę winien, bo jemu też się nie chce.

Życzę Wam mega udanej zabawy!

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 17, 2008 21:28 
Scout

Poprosze o dopisanie

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 1:04 
Dwarf

... a juz myślałem ze zabraknie Mighty Balrog :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 1:27 
Warrior/Ranger/Sage

Tworek napisał(a):
Najprawdopodobniej i mnie na turnieju zabraknie.
Gdybym się wyrobił na piątek wieczór - to chętnie przyjadę, bo perspektywa pogiercowania w to i owo w takim fajnym towarzystwie jest niesamowicie kusząca, ....ale sam turniej już jakoś mniej. Chyba straciłem zapał do meccg i to już jakiś czas temu. :(

Sorki, że dopiero teraz o tym mówię, ale wcześniej długo się wahałem i dopiero w ten weekend podjąłem decyzję. Rafał jest też tu trochę winien, bo jemu też się nie chce.

Życzę Wam mega udanej zabawy!

No coz, nie ma Tworka, nie ma i Rafala... :-( A szkoda, bo do Kedzierzyna macie Panowie o niebo blizej niz do np. Warszawy (ot, taki maly prztyczek w nos... ;-) ).
Tworek, moze przekona Cie moja sytuacja: od 5 tygodni jestem szczesliwym mezem, od 2 tygodni, wynajmujemy z moja ukochana mieszkanie i jak na razie zyjemy "na walizkach" (nawet internet mamy tylko przejsciowo). Do kart siadlem w zasadzie dopiero wczoraj ok. godziny 23.00 (czyli podobnie jak dzis :-P ). Jestem na 99,99% pewny ze na turnieju bede tylko tlem dla reszty i latwa zdobycza punktowa. Ale jednak jade na turniej. Czemu? Bo kocham ta gre, bo wspaniale jest spotkac sie z ludzmi, ktorzy maja podobnego bzika jak ja (chocby byl to juz tylko cien bzika z dawnych lat) i niewazne, czy bedzie 100 osob czy tylko 10. Niewazne czy bedziemy grali 5 rund turniejowych, czy tylko 2... Wazne jest to, ze znow bedziemy razem, ze spedzimy te kilkanascie godzin zupelnie odcinajac sie od rzeczywistsci. Pograzajac sie w swiecie, gdzie nie ma znaczenia ile kosztuje nas Piwo&Parowka (;-)). Tworek, mozesz nie grac, mozesz nawet nie przyjezdzac w piatek, tylko dopiero w sobote na 5 minut przez rozpoczeciem turnieju... Mozesz siedziec z boku, zbijac baki i od czasu do czasu byc fotoreporterem. Ale badz tam z nami stary pryku ;-) Swiat sie nie zawali, jesli jednego weekendu na 10 godzin wyrwiesz sie z domu.
A ze Ci sie nie chce grac? No trudo, jak to powiedziala Galadriela "world is changing" (czy jakos tak :-p), ja jestem naprawde daleki od zmuszania Cie do czegokolwiek. Jedynie moge Ci podsunac przyklad Andrzeja: jemu wciaz sie chce i chwala mu za to!!!

Tworek, obudz sie, bierz ze soba Rafala i wpadnijcie chocby po to, zeby uscicnac dlon zwyciezcy...

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 6:21 
Warrior/Ranger/Sage

Dobre! Trzeba to będzie wklejać przed każdym zaproszeniem na turniej :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 9:12 
Shadow of the East

To zabrzmiało niemalże jak odezwa do narodu polskiego :D gdybyśmy mieli metwowego prezesa w kraju to z taką gadką Radek byłby wybierany rokrocznie :P

WhereTheFearHasGoneThereWillBeNothing. OnlyIWillRemain.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 14:17 
Warrior/Ranger/Sage

Cytuj:
Wazne jest to, ze znow bedziemy razem, ze spedzimy te kilkanascie godzin zupelnie odcinajac sie od rzeczywistsci.

Ciastko jesteś chyba jeszcze w poślubnym szale :)

W kazdym razie dobrze powiedziane !!!

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 19, 2008 17:59 
Scout/Ranger/Sage/Diplomat

Niestety kolejna osoba wypada - z przykrością muszę ogłosić że mnie nie będzie :cry: . Pierwszy turniej MECCG na którym mnie nie będzie ... Niestety magister inżynier wymusza na mnie ostrą pracę jako że termin przedłużenia mam do 15 grudnia a układ eksperymentalny jeszcze w lesie...
Przepraszam organizatorów i życzę wszystkim wspaniałej zabawy [co jest normą na naszych turniejach]. Sorry chłopaki!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]