Witam wszystkich
Dołączam się do głosów pochwalnych pod adresem organizatorów!
Do dziś jestem pod wrażeniem organizacji (sprawnie, bez zgrzytów!puchar, dodatkowe nagrody, koszulka, która podoba się mamie kfiada i nie tylko

)
Mam nadzieję, że następny turniej (dołączam również do coraz liczniejszych głosów odnośnie następnego turnieju

) będzie zorganizowany równie perfekcyjnie jak ten!
Idea turnieju wypaliła!
Chris możesz być z siebie dumny - zaproponowałeś, zorganizowałeś i prawie wygrałeś
Cieszy mnie to, że mogłem Was wszystkich poznać osobiście, a z kilkoma nawet zagrać
W związku z tym pozwolę sobie szczególnie pozdrowić
Piotrka-Asgarotka za to, że się mną "zaopiekował" w stolicy,
Yabree z którym musiałem w pośpiechu rozpocząć turniej (bo kierowca nie wiedział gdzie znajduje się Dworzec Zachodni) i z który po remisie przegrał jednym rzutem kostkami,
Highwaymana po grze z którym nie otrząsnąłem się do dziś (wynik 4:44

) - nie grałem jeszcze z nikim, komu by tak perfekcyjnie wyszła gra! Żałuję, że musiałeś wcześniej nas opuścić, bo pewnie byś wygrał w cuglach ten turniej!,
Roota z którym gra do pewnego momentu układała mi się dobrze, by przez moją nieznajomość zasad dotyczących under deepów, nonszalację i kilka rzutów kostakami na których widniało tylko po jednym oczku

zamienić się w dramat

. Ale pocieszam się tym, że Root oszukiwał (widać to na jednym ze zdjęć - trzyma ręce pod stołem - miał kilku upadłych czarodziejów w rękawie

)
Root wiesz, że żartuję
No i na końcu pozdrawiam
Byea 
, którego dostałem w ostatniej turze i może dzięki niemu nie zająłem zaszczytnego ostatniego miejsca
oraz naszego
Gościa z którym, w czasie, gdy inni grali ostatnią turę a ja się byeowałem dokonałem fajnej tranzakcji.

Dzięki!
A tak a propos, Kfiad zastanawialiśmy się z Asgarothem czy po turnieju nie zamkniesz Forum na kilka dni z rozpaczy
Najbardziej cieszę się z tego, że nie trafiłem w parze na żadnego z kolegów z Kędzierzyna! Nie to, żebym się Was bał

, ale dobrze się stało, że nie trafiłem ...
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich. Miło mi było Was poznać i do zobaczenia na następnym turnieju (już obmyślam plan wygranej, z resztą na pewno przyjadę następnym razem z moją połowicą - ona wam pokaże jak się gra!

)
Apel do trio z Kędzierzyna i Pabianic - oczywiście z tym turniejem to liczę na jednych lub drugich