Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 10:27

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: So maja 29, 2004 18:56 
Ranger

no nareszcie udało mi się tu założyć jakiś topic ;)
To będzie chyba miejsce na poturniejowe refleksje 8) . Generalnie wielkie dzięki dla wszystkich organizatorów - rispekt, pozdrowienia dla ogółu uczestników ( w szczególności dla Chrisa i Gadzina ,z którymi miałem przyjemność zagiercować ). Niestety musiałem się dość szybko zmyć i nie znam wyników końcowych - ale pewnie zaraz ktoś je tu wrzuci , choć wychodząc - po pierwszych dwóch rundach - mogę się domyślać kto okazał się niekwestionowanym zwycięzcą...
Jeszcze raz pozdrówka -Asaliah

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 19:10 
Scout/Ranger/Sage/Diplomat

Ja tez zaluje ze tylko 2 gry gralem.
Wielki respekt dla Chrisa - turniej byl zajefajny.
Pozdro zwlaszcza dla Roota i Roberta (Robert, sorry za te teksty w czasie gry, jezeli kiedykolwiek odwiedzisz to forum).
Fajnie bylo do ksywek dopisac rzeczywisty wyglad.
Mam nadzieje ze na jednym turnieju sie nie skonczy i ze beda one odbywaly sie cyklicznie.

PS: dostal ktos One Ringa w boosterze? :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 19:56 
Flame of Udűn

Ehh, tak, Gror zwyciężył... moje gratulacje!!!
Ja najbardziej cieszę się z możliwości spotkania z Radkiem... jeszcze raz pozdrawiam i dzięki :) Ahh, jakież to wzruszające... :P:P

Żałuję, że nie udało mi się zagrać, następnym razem bardziej się postaram ;)

Szkoda, że nie udało mi się bliżej poznać z Kfiatem i Gadzinem (bo z Rootem parę zdań zamieniłem ;)).

Ogólnie było mi bardzo miło!! Pozdrawiam wszystkich i wielkie congrats dla Chrisa za pomysł!!! Oby to nie był ostatni raz :)

PS. Szilian, dlaczego tak szybko uciekłeś?? A ja tachałem ze sobą tego Balroga!!! ;);)

PS. 2 :D Niestety, The One Ringa nikt nie trafił ;)

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 21:08 

I co Gror, cos nie wyszlo z ta 3 dziesiatka, co? :D :wink:
Ale ja chyba ostatnie miejsce zajalem? Chociaz przedostanie, bo ostatnie ma chyba Asaliah...
Widze ze prawie wszyscy Ci, ktorzy byli nie na calym turnieju juz sie wypowiedzieli. Jeszcze tylko Highwayman sie wypowie (Zdales??) i bedzie nas komplet.
:D :wink:

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 21:26 
Wiedźma

dojechaliśmy do pojebanic ;)

przede wszystkim chciałbym szczerze podziękować Chrisowi (i Amisi ;) ) i Szilianowi za doskonałą organizację turnieju. Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem! Była to pierwsza w moim życiu tego typu impreza i jestem po prostu maksymalnie miło zaskoczony :) :)

skoro pozdrawiamy tu swoich współgraczów, to chciałbym przekazać moje pozdrowienia dla mojego ulubionego współgracza od Khamul-comba czyli Cek'a, krasnoludo-pierścieniowego Sziliana i zagrywającego fakcje czarownikiem nawet w momencie gdy czarownik ma minus cztery direct influence (skrótem Master of DI) Yabree :)
Gra z wami to była czysta przyjemność!

właśnie przymierzyłem koszulke i moja mutter powiedziała "o raany, ale ci łaaadnieee" ;) ;)

od razu mówię, że stanę na rzęsach, żeby stawić się na każdy kolejny Turniej (no bo - heh - ktoś musi zajmować ostatnie miejsce do diaska!!!)

No to tyle, co będę tu łzawił nad klawiaturą... ;) Pozdrawiam wszystkich, niech Valarowie mają was w swojej...... (i tu kazdy wstawia co chce)

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 21:29 

A o mnie lobuzie nie wspomniales... :wink: nawet jesli gralismy 30 min. :wink:
Dostales koszulke? Bo mnie juz wtedy nie bylo...
Ale ostatniego nie mogles zajac. Ostatnie zajal Asaliah a przedostatnie ja (musiales zdobyc jakies punkty w 4 grze!!)

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 21:36 
Scout/Sage

bylo super :!: :!: :!: tu sie zgadzam z cala banda. sorki Asgaroth ze sie szybko zmyłem ale na 20.00 do pracy no i musiałem chociaż z 5 minut pobyc w domu... ale tranzakcja jak najbardzoej dojdzie do skutku.

pozdrawiam jescze raz i do zobaczenia za ... po wakacjach :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 21:41 

ja mam nadzieje ze najpozniej we wrzesniu to bedzie kolejny. Zwlaszcza ze Arturiuss jedzie do Albionu i pewnie chetnie by zagral przed wyjazdem...

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 22:20 
Warrior/Ranger/Sage

generalnie to jestem wsicekly i to bardzo
egzamin rozpoczol sie z jedynie pultora-godzinnym opuznieniem, wiec moglem spokojnie 3 gre zagrac

podobno zajalem 6 miejsce co (bioroc pod uwage ze bylo 16 osub a ja gralem tylko 2 razy) oznacza ze gdybym zostal i zamiast dwuch bye'uw po 2 punkty dostal po 4, 5, 6 punktuw za dwa zwycienstwa to milabym realne szans na wygrana - moze nawet bardzo realne bo okropnie wredna talie mialem (chcecie szczeguly pogadajcie z Chrisem badz Efgardem oni z nia grali)
a wiec jestem nie pocieszony
szczegulnie ze egzamin byl prostacki - 'trudniejszy' angielski mam na kartach i w instrukcji do MECCG

PS
pewnie jakies bzdury naplotlem wyzej ale jestem naprawde nabuzowany -Uniwersytet Warszawski to jakis zart, zero, totalnie ZERO organizacji i pomyslunku :evil:

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 22:30 

Czyli osoby konczace wczesniej tez dostawaly punkty mimo ze nie grali?
Fajnie.
/Gyg, probujacy ordynarnym spamem przescignac Roota w liczbie postow :wink: :wink: :D :D /

Tytuł:
PostNapisane: So maja 29, 2004 23:42 
Ranger

Haja baja
Bylo bardzo milo ale niesztety jush sie skonczylo ...
I mam sprawe co do nastepnego turnieju .. hmhm jeszcze nie ochlonelismy po tym a tu juz o nastepnym hehe
Musicie mi przyznac racje, ze brakowalo tu jednej, no moze dwoch bardzo waznych rzeczy.
A mianowicie ... po turnieju jak bylo nas 16 osob powinnismy sie podzielic na 4 druzyny po 4, kupic kilka zgrzewek browarow i zagrac jakies 2-3 deckowe partie przez cala noc :roll:
No nie .. dobrze mowie ... no ja mysle :D

Tytuł:
PostNapisane: N maja 30, 2004 0:01 
Wiedźma

buehehehe, no tak, pomysł niezły w rzeczy samej... :-P

hej, Gyg! co mi tu zwyzywasz na mnie?! :P

słuchajcie, wrzuciłem galerię wzdęć na serwer, aaaaale niestety taka dość na prędce zrobiona a i foty zmniejszone dość poważnie, co by się zmieściły
>> lynk do galeryi <<

Highwayman co ty sie jakimiś tam egzaminami denerwujesz? to ty nie wiesz w jakim kraju żyjemy?? ;) Chris ci ładne R-ki powybierał na koniec, musi ci to wystarczyć na pocieszenie... A w ogóle - dzięki za wzbogacenie mojego zbioru kartek o tych kilkadziesiąt nowych pozycji :D (pozdrowienia dla waszego kumpla który polecił wam spylić te karty!)

Tytuł:
PostNapisane: N maja 30, 2004 12:52 
Flame of Udűn

Kfiad! Dlaczego nie ma Cię na żadnym wzdęciu????!!!! A ja chciałem Ciebie wrzucić sobie na tapetę!!! :P:P

Tytuł:
PostNapisane: N maja 30, 2004 13:13 
Wiedźma

ha! to jest mój chytrze-lisi plan! teraz, jeśli ktoś nie był w wawie na turnieju, nadal nie będzie wiedział jak wyglądam!!! nie wiem co ja chcę tym osiągnąć, aaale z drugiej strony nigdy nie wiadomo...
polecam http://www.geocities.com/robrod1970/ jeśli nie wiecie o co mi chodzi :-P

Tytuł:
PostNapisane: N maja 30, 2004 13:21 

Hmm... Turniej ledwie sie skonczyl a ja mysle juz o nastepnym.
Mysle ze wrzesien bylby dobrym miesiacem do zorganizowania nastepnego.
Pytanie tylko czy ma byc w Wawie, czy nie?
Bo nie ma co ukrywac ze wiekszosc forumowiczow aktywnych jest z wawy (zwlaszcza jak Kfiad pojedzie z Rootem do Stanow).
Oczywiscie trzeci turniej mozna by zorganizowac po powrocie Roota i Kfiada do Polski.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]