Cytuj:
SMOKE RINGS - Short-event (C)
Bring one resource or character from your sideboard or discard pile into your play deck and shuffle.
Cytuj:
AN UNEXPECTED OUTPOST - Short-event (C)
Bring one hazard from your sideboard or discard pile into your play deck and shuffle (up to two if Doors of Night is in play).
Cytuj:
TWILIGHT - Short-event (C)
Environment. One environment card (in play or declared earlier in the same chain of effects) is canceled and discarded. Twilight may also be played as a resource, and may be played at any point during any player's turn. Note Twilight is hazard otherwise.
|Highwayman| napisał(a):
- karty w których tekście jest zaznaczone ze mogą być zagrane i jako hazard i jako resource mogą być liczone jako hazard lub jako resource jeśli chodzi o skład talii (przy liczeniu czy w talii jest taka sama ilość hazard’ów co resource’ów). Przykładowe karty tego typu: Twilight, Tookish Blood, Great Secrets Buried There, Gnawed Ways, itp
(to cytat z zasad do najblizszego turnieju w Warszawie

)
Mam następujące pytanie: czy wsadzając do talii Twilighta jako zasób mogę cofać go na rękę Smoke Ringsami, czy tylko Outpostem??
A co w przypadku, gdy mam w talii Twilighty liczone zarówno jako hazard i jako zasób??