pisałem że na 80% nie pojade.... znaczy to jednak ze na 20% pojade
niestety wynik pewnie bedzie znany dopiero w czwartek
bede informował na bierząco a póki co uzgadniajmy szczegóły wyjazdu w 2 wariantach (zbiórka i trasa pewnie bez zmian, tylko koszta trzeba w 2 opcjach rozważać)
na wyjazd w czwartek wieczorem/w nocy w ogóle sie nie pisze, czyli we Wrocku bede około tej 11:30
jeżeli uzgodnicie, ze chcecie sie zebrac we Wrocławiu wcześniej, a Andrzej sie zgodzi na jazde nocnym to sytuacja jest rozstrzygnięta - ja nie jade i wasza trójka bedzie musiała wystraczyć by pokonas wszystkich graczy MECCG jakich spotkacie na Lurze
Jaded - jaka składka na koszta podróży w obie strony, policz wariant ze mną i beze mnie zeby nie było niespodzianek. Ile mammy miejsca na bagaże

? talie pewnie bede składał w drodzie i na miejscu wiec musiałbym zabrać wszystkie karty (2 segregatory i box po podstawkach + plus moje dłuuuugie pudełko na talie)
opłata na miejscu to wynegocjowane 63Euro, co znaczy 225-250zł
kto jest obeznany w obrocie walutami - chyba Ciachu pracuje w banku, co nie?

lepiej wymienić nasze złotówki na Euro w Polsce czy gdzieś w Niemczech? Jak w Polsce to w kantorze czy w banku?
Jeżeli ja z Andrzejem (lub Andrzej sam) bedziemy we Wrocławiu o 11:30-12:00 (stacja Wrocław główny) to gdzie i o której się zbieramy wszyscy razem (mam nadzieje ze Ciachu ma jak dotrzeć do Wrocka na tą godzinę)? Od razu mówie ze pierwszy raz bede we Wrocławiu, nie znam miasta zupełnie i nie jestem Ranger'em (wbrew temu co przy moim avatarze pisze), potrafię za to zabłądzić w każdym miejscu
czy są jakieś oczywiste (lub nie) sprawy o których zapomniałem?
PS
Polska weszła do jakiejś strefy chyba ostatni więc paszport nie jest potrzebny,
prawda?