Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 14:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 29, 2008 22:17 
Warrior/Ranger/Sage

Czyzby mi sie tylko wydawalo, czy kwiecien cieszy sie wieksza popularnoscia ? ;-)

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 29, 2008 23:40 
Warrior/Ranger/Sage

Ciachu napisał(a):
Czyzby mi sie tylko wydawalo, czy kwiecien cieszy sie wieksza popularnoscia ? ;-)

zdaje sie ze generlanie tak - chyba nikt poza Ferozem nie powiedział kategorycznie ze 18-20 nie da rady sie stawić a to dobrze wróży temu terminowi

z większych (czyli co najmniej 2 osobowych grup) brakuje jeszcze odzewu z:
Pabianic, Zabrza, Krakowa i Tarnowa z tego co sie orientuje - mam nadzieje ze osoby z tych miast, a także wszyscy inni forumowicze którzy jeszcze tego nie uczynili, odezwą się niebawem i bedziemy mogli przejść do dalszych ustaleń turniejowych :)

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 11:01 
Warrior/Ranger/Sage

Mi, niestety termin 18-20 nie pasuje zupełnie, ale termin majowy, jeśli jeszcze nie został pogrzebany, byłby prawdopodobnie ok (jak mi szef wyjazdu nie wmontuje w grafik :( )

(ps. mam nadzieję, że mimo mojego wspaniałego refleksu, nie czeka mnie wizyta Balroga :P :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 11:54 
Ranger/Diplomat

No ja kurcze wsiąkłem, i dawno nie grałem. Ale czas zacząć grać :) termin kwietniowy jest dla mnie dużo lepszy niż majowy.

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 13:16 
Warrior/Ranger/Sage

W sumie daleko nie mam wiec, tym razem raczej bede :)

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 15:43 
Warrior/Ranger/Sage

Vandrer napisał(a):
Mi, niestety termin 18-20 nie pasuje zupełnie, ale termin majowy, jeśli jeszcze nie został pogrzebany, byłby prawdopodobnie ok (jak mi szef wyjazdu nie wmontuje w grafik :( )

jak pisałem wcześniej nie da się wszystkich zadowolić niestety, a zdaje sie ze termin 18-20 kwietnia pasuje wiekszej ilości osób niz teramin 2-4 maja
kurcze, szkoda bo to pierwszy raz gdy widze ze sa/były jakies szanse na twój przyjazd - a jestes chyba najaktywniejszym forumowiczem, który jeszcze nigdy na turnieju nie był...
moze nastepnym razem sie uda

maly napisał(a):
No ja kurcze wsiąkłem, i dawno nie grałem. Ale czas zacząć grać :) termin kwietniowy jest dla mnie dużo lepszy niż majowy.

miło cie znów widziec na forum :) a na żywo to ostatni raz cie chyba widzieliśmy na turnieju w Zabrzu, ponad rok temu i jesli mnie pamięc nie myli to jakoś tak dziwnie akurat wyszło ze nie grałeś wtedy :(
rozruszajcie sie tam troszke w Zabrzu i licznie przyjedźcie do nas na turniej :)

Tytuł: Re turniej
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 19:48 
Short-event

Jka dla mnie proponuje termin sztywny, ustalony przez osoby które to zorganizują. Ci ci będą mogli przyjadą ci co nie to nie przyjadą. Gdyż będzie to wyglądało na to że połowa tego forum powie mi nie pasuje. Wszystkich nie da się zadowolić. Więc lepiej ogłosić jeden termin i zapiąć wszystko na ostatni guzik. Bo inaczej to do grudnia nic z tego nie wyjdzie bo każdy będzie narzekał że mu nie pasuje.

Pozdrawiam
Nysander

Tytuł: Re: Re turniej
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 20:21 
Warrior/Ranger/Sage

Nysander napisał(a):
Jka dla mnie proponuje termin sztywny, ustalony przez osoby które to zorganizują. Ci ci będą mogli przyjadą ci co nie to nie przyjadą. Gdyż będzie to wyglądało na to że połowa tego forum powie mi nie pasuje. Wszystkich nie da się zadowolić. Więc lepiej ogłosić jeden termin i zapiąć wszystko na ostatni guzik. Bo inaczej to do grudnia nic z tego nie wyjdzie bo każdy będzie narzekał że mu nie pasuje.

Pozdrawiam
Nysander

WOW!!! ty żyjesz!!! :P
pojawiłeś się znienacka prawie półtora roku temu i równie szybko jak się pojawiłeś zniknąłeś...

czy twój powrót na łamy forum oznacza ze moze tez wpadłbyś na turniej?
albo na jakieś luźniejsze granie?

co do terminu to o ile do soboty nagle pół forum nie napisze ze termin majowy bardziej pasuje to już teraz moge powiedzieć ze na 90% turniej odbędzie się w dniach 18-20 kwietnia - wiec prosze łapać kalendarzyki i rezerwować czas na weekend 18-20 kwietnia :)

PS
jak juz pare razy mówiłem wiem ze nie da sie wszystkim dogodzić z terminem ale jako ze my organizatorzy mamy pole manewru (choć niewielkie) w kwestii ustalenia daty to postanowiliśmy zrobić mały wywiad środowiskowy która opcja uzyska większe poparcie (i o ile nic sie nie zmieni to wygra termin kwietniowy)
z resztą to już tradycja na naszym forum :wink: - chyba jeszcze nikt nigdy nie zorganizował turnieju po prostu rzucając jedną sztywną datę, tylko zawsze było pare terminów do obgadania i wybrania :P

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 31, 2008 11:03 
Ranger

Witam,

Ja jestem za terminem kwietniowym :wink: Chociaż ten majowy też by mi odpowiadał gdyby jednak doszło do zmiany planów... Wiem, że na ostatnie turnieje też się deklarowałem iż przyjadę i tak się nie stało dlatego na ten turniej jestem zdesperowany przyjechać!! :D

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: So lut 02, 2008 15:12 
Warrior/Ranger/Sage

No i wystraszyłeś mnie Highwayman tą wizyta Barloga. Ja sie mocno stresuje i zaniemówiłem na dość długo :P

Poważnie to termin kwietniowy mi pasuje, w maju też na turniej pewnie bym zawitał, bo jeszcze żadnego nie opuściłem i nie zamierzam tego czynić :)

Czy przywiozę ze sobą resztę ekipy pojebanickiej to się okaże. Prawdopodobnie wiedźma zawita, a może i mój brat też się skusi. Trzeba wypełnić cale podium :P . Gadzina niestety jest już stracony, aczkolwiek na pewno mu obwieszczę informację o turnieju.

Nawiasem mówiąc spora frekwencja sie kroi. Nie ma to jak stołeczny turniej 8) ... Oczywiście będę chciał przyjechać jak najwcześniej i wyjechać jak najpóźniej, ale to kwestia na dalsze ustalenia i precyzyjniej określę sie jak już będzie trochę bliżej do kwietnia.

Z moich wyliczeń wynika, że rok 2009 będzie rokiem kiedy prawdopodobnie odbędzie sie jubileuszowy:
X OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ MECCG
może należało by już ogłosić przetarg na jego realizację ... trochę w przyszłość pozowoliłem sobie wybiec :D

Tytuł:
PostNapisane: So lut 02, 2008 15:50 
Shadow of the East

root napisał(a):
Z moich wyliczeń wynika, że rok 2009 będzie rokiem kiedy prawdopodobnie odbędzie sie jubileuszowy:
X OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ MECCG
może należało by już ogłosić przetarg na jego realizację ... trochę w przyszłość pozowoliłem sobie wybiec :D

Warszawa :evil: :D

WhereTheFearHasGoneThereWillBeNothing. OnlyIWillRemain.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 03, 2008 10:53 
Warrior/Ranger/Sage

To może by już zrobić przetarg na realizację XIII turnieju w 2010r (o ile dobrze liczę) ? To będzie dopiero wyzwanie...

|Highwayman| napisał(a):
jak pisałem wcześniej nie da się wszystkich zadowolić niestety, a zdaje sie ze termin 18-20 kwietnia pasuje wiekszej ilości osób niz teramin 2-4 maja
kurcze, szkoda bo to pierwszy raz gdy widze ze sa/były jakies szanse na twój przyjazd - a jestes chyba najaktywniejszym forumowiczem, który jeszcze nigdy na turnieju nie był...
moze nastepnym razem sie uda

Mnie tam zadowalać nie trzeba - jestem generalnie dosyć zadowolonym człowiekiem :D

Ale, kurcze, chyba się wzruszę, bo jeszcze tak nie było, żeby komuś zależało na mojej obecności :wink: :P
Może następnym razem sie uda...

Tytuł:
PostNapisane: N lut 03, 2008 17:14 
Wiedźma

Wiedźma do raportu! :twisted:
Wiedźma nie potrafi się określić w tej chwili. Warszawa jest całkiem blisko, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że taki termin kwietniowy będzie jak najbardziej Wiedźmie odpowiadał, ale w tej chwili nie może Wiedźma zapewnić o tym na 100%, choć na pewno szansa, że Wiedźma się zjawi jest większa od tej, że Wiedźma się NIE zjawi :)
Wiedźma jest dobrej myśli. Frekwencja niech będzie duża, albo bardzo duża!

Pozdrowienia znad wulkanu Góry Przeznaczenia dla wszystkich forumowiczów!
Dzięki, Highwayman, za pśtryknięcie w nos :)

Tytuł:
PostNapisane: N lut 03, 2008 22:54 
Warrior/Ranger/Sage

18-20 kwietnia na chwilę obecną mi pasuje.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 04, 2008 14:11 
Warrior/Ranger/Sage

fajnie ze nasze forumowe zguby się odnalazały (choć jeszcze nie wszyskie :( - Kober, Yoma, Yabree, Germanus, pokrzyw, Assarhadon, Rafał, Wojtek...) i ze napisaliście tu coś

z wypowiedzi wszystkich wynika ze termin kwietniowy cieszy się większą popularnością niż majowy, tak więc turniej na 95% odbędzie się w dniach 18-20 kwietnia.

Jako ze nie udało nam sie w ten weekend pojechać i zwiedzić miejsca gdzie chcemy urządzić turniej to nie zarezerwowaliśmy jeszcze terminu. Pojedziemy na miejsce w tym tygodniu i jeśli będzie choćby w połowie tak dobre jak słyszeliśmy ze jest to w weekend rezerwujemy termin. Tak więc do końca tego tygodnia jest jeszcze czas zeby sie wypowiedzieć kiedy komu bardziej pasuje przyjechać na turniej. A wszyscy którzy się już wypowiedzieli niech pukną swoich kolegów z okolic którzy jeszcze tu nie zajżeli by niezwłocznie to uczynili :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]