eee w sensie członkowie rady? ogólnie to mam wrażenie ze nic
z tego co sie orientuje to rada ostatnio zajmuje się jedynie "organizowaniem" (czyli wybraniem kto w jakim kraju bedzie organizował) Mistrzostwa Świata i Europy
poza tym popierają Virtual Cards, które ja akurat uważam ze nie najlepszy pomysł, zwłaszcza ze niektóre z zatwierdzonych kart (nie mam zielonego pojęcia kto się tym zatwierdzaniem zajmuje) są od czapy...
jest jeszcze kwestia organizowania i sprzedawania nagród na różne event'y i tu ostatnio pojawiły się pewne problemy - legalność ręcznie robionych przedmiotów i problem kończących się zapasów MECCG na świecie, kart co raz mnie, ceny lecą w górę
kiedy sie zapisywałem to liczyłem ze jakieś projekty będziemy obgadywac i wdrażać, rozdzielając obowiązki miedzy członków rady - ale jakos tego nie widze....
ale może być też tak ze kazdy działa na swoim terenie - ja np. mam pare pomysłów związanych z przyszłością naszej karcianki ale dopiero niedawno podzieliłem się nimi kims innym
niestety większośc pomysł o jakich słyszałem/rozmawiałem natrafia szybko na ściane - czy to jest legalne? i na tym dyskusje się kończą...
więc coś tam sie dzieje ale widocznych efektów jest niewiele - przynajmniej widocznych na forum COE