Uwaga. Najświeższe ogłoszenia zawsze na końcu tematu ;)Witam,
Jak widać udało mi się, niestety narazie tu a nie gdzie indziej, zainstalować i "skonfigurować" phpBB :)
Myślałem, że zajmie mi to dużo więcej czasu, ale to po prostu ras-pras poszło, no i o. Tylko że jeszcze kilka rzeczy będę musiał tu jak widze zaaplikować (ogonki chociażby, może polską nakładkę językową)...
Najbardziej ciekawi mnie jak długo to forum będzie istniało, wszak zwolenników naszej karcianki jest jak puszek Pepsi w automacie Coca-coli...
Jak nie zarejestruje się nas 10 przez rok, to obiecam że skasuje to z powierzchni lycosa! ;)
Cel?
Głównym celem jest zebranie doświadczenia polskich graczy na wymarciu, bo każdy kto spędził choć troche czasu nad grą, spotkał się na pewno nie raz z niewyjaśnionymi w instrukcji sytuacjami.
Ponadto chciałbym ułatwić komunikację pomiędzy ów graczami z innego, oczywistego, powodu - wymiany/sprzedaży/kupna kart i dodatków.
I jeszcze jedno - spotkania i rozgrywki między "nami", ze tak to ujmę. Kto wie czy w bloku obok nie mieszka skorumpowany Alatar? :)
Będzie co będzie, a póki co - dasz bór!
-----EDIT
no więc jest już polska nakładka językowa, i polskie obrazki :)
do galerii avatarów dodałem
_meccg_ gdzie można znaleść najbardziej ulubione mordy ze stołu ;)
-----EDIT
żeby łatwiej było zapamiętać adres, zrobiłem prosty web forward: teraz wystarczy wklepać
http://meccg.afraid.org :)
A WOGÓLE to mega wpienia mnie ten lycos, trzeba jak najprędziej znaleść coś innego gdzieś bo szlak mnie trafi.....