Cytuj:
* Organizowanie turniejów
* Promowanie gry.
to już robimy
Cytuj:
* Regularne komunikowanie się z członkami rady i z samą radą
to chyba aż takim problemem nie bedzie, np. ja najdalej co 3-4 dni sprawdzam zagraniczne forum a mail'a codziennie
Cytuj:
* Być na bierząco z zasadami.
mam nadzieje ze jestesmy na bierząco, w czym na pewno pomaga ze paru z nas regularnie zaglada na zagraniczne forum
Cytuj:
* Prowadzić ranking graczy.
nie wiem czy to ma być ranking według jakichś specyficzncyh zasad CoE prowadzony, ale jesli nie to Gror juz od jakiegoś czasu prowadzi nasz ranking (i ten ważniejszy czyli z oficjalnych event'ów - turnieji - i ten generalny)
Cytuj:
* Posiadanie łacznika, (bez prawa głosu), który uczestniczyłby w dyskusjach prowadzonych przez CoE
* Prowadzić stronę z informacjami jak się przyłączyć, czy gdzie w poblizu szukac graczy. Strone na której są informacje o turniejach, link do Council of Elrond.
to chyba największe problemy
nie wiem jak często CoE prowadzi te dyskusje i jak - czy przez forum/mail'a czy jakiś czat, ale jesli są na żywo to moze być problem ze zgraniem w czasie, no i ktoś wykwalifikowany musiałby się tym zajmować
co do strony to problemy czysto techniczne - Kfiad ostatnio czasu zdaje sie nie miec by zakładać i zajmować się jakąś stroną informacyjną a nie wiem czy w naszym gronie jest ktos inny kto sie na tym zna i byłby skłonny tym zająć
Cytuj:
* Wybrać nazwę (np.Council of Northern Rhovanion, itp)
to jeden z mniejszych problemów, mnie bardzo sie podoba nazwa na którą wpadł Robert Hadam (poniekąd znana osoba w środowiskach MECCG na świecie, przynajmniej dzięki kolorowej wersji site'ów z Long Expected Party i Northen Waste) - Council of Old Pukel-men/land
pytanie główne jednak brzmi czy chcemy i czujemy się na siłach by utwożyć Radę, a później się nią zajmować?
na pewno wizja dodatkowych nagród przysyłanych nam przez CoE na nasze event'y jest kusząca...