Fram Framson napisał(a):
Dostałem PM-a :
Merry napisał(a):
Pisalem wyraznie - prosze o oferty. Czyli te prywatne, gdyz tylko takowe uwazam za wiazace.. Deck poszedl za 316,00 zl
Pozdrawiam - Pawel
No to można chyba licytację uznać za zakończoną

A wiec...
Do Frama: Bardzo w porzadku jest wywalanie prywatnej korespondencji na forum. Nie skomentuje, bo musialbym nieelegancko to nazwac. Lutrem nie zostaniesz przybijajac pw ode nie na zewnatrz. Szkoda...
Ale do rzeczy: na Priv otrzymalem dokladnie 9 ofert zakupu ale jak to ktos zauwazyl nie robie sobie ,,jaj" z cena. Najwyzsze oferty to kolejno 316,315,295 i 130 zl Dokladnie dwie osoby scigaly sie do konca o ten deck. Trzecia w kolejce byla blisko do nich jesli chodzi o cene. Nie robie nikogo w jajo, nie sprawdzam jednak kolejnych postow pod ogloszeniem czy jakkolwiek by to nazywac. Sprawdzam pw i tyle. Na wiecej nie mam czasu. Przykro mi, ze zdenerwowalem, rozczarowalem, rozwscieczylem, doprowadzilem do bojkotu, niecheci i innych negatywnych emocji dotyczacych mojej osoby - nie mialem takiego zamiaru. Tak wiec pragne przeprosic SZCZERZE wszystkich urazonych Forumowiczow.
I jeszcze jedno : Chris: Nie zgodze sie z Toba odnosnie ,,sprzedaz po zawyzonych cenach". Nikomu nie proponowalem ceny koncowej, kto byl zainteresowany proponowal. Spokojnie mozesz mnie wiec nazwac frajerem gdyz kupilem nie raz karty po bandyckich cenach i nie robilem nikomu o to pretensji. Gdy ponad rok temu kupilem od Jaded kilkanascie boosterow the Dragons po 5 zl bylem strasznie szczesliwy. Co z tego ze te boostery juz wtedy byly warte 2 zl / sztuka? Jestem wdzieczny ( Jaded'owi ) za to, ze ,,wprowadzil" mnie w MECCG. Tyle.