Witam wszystkich. Calkiem przypdakiem wpadlem na to forum (informacja na aukcji w allegro). Middle Earthem interesuje sie od dawna, ale nigdy w niego jeszcze nie gralem

A teraz konkrety. Od dluzszego czasu sprzedaje karty do Vampira (VTES) na swojej stronie
www.vtes.pl, a ostatnio pomyslalem ze moglbym rowniez z innych karcianek - glownie Middle Eartha. Wiec zaczalem tworzyc strone o roznych karciankach - w zamierzeniu sprzedaz singli i boosterow, wymiana kart itp. Wymiana bedzie dzialac na takiej zasadzie, ze wpisuje sie liste kart przez specjalny formularz/ importuje z pliku tekstowego i uzytkownicy moga ja przegladac, jak rowniez bedzie funkcja do porownywania list have/want osoby zalogowanej i wlasnie przegladanej (wyswietli sie podsumowanie co mozesz wziac od tej osoby i co mozesz jej zaoferowac). Dodatkowe opcje to przegladanie listy kart z roznych dodatkow, skany wszystkich kart, linki, download najpotrzebniejszych rzeczy...
Strona jest dopiero w trakcie tworzenia, ale dziala juz troche rzeczy, wrzucone mam prawie wszystkie skany do ME, wiec zapraszam do obejrzenia i podzielenia sie swoimi komentarzami. Standardowo mam problemy z wycena kart

ale posilkuje sie zachodnimi cennikami i uzywam przelicznika $/E do PLN troche nizszego niz jest w rzeczywistosci. Komentarze na temat cen tez mile widziane
No i rzecz najwazniejsza, link:
http://karcianki.pl/index.php?opcja=sklepsingle&idgry=2
W najblizszym czasie mam zamiar sciagnac boostery z Dragons, White Hand, Lidless Eye oraz podstawki LE i Challenge.