WITAM WSZYSTKICH! bardzo mi się podoba wasze forum, ale nigdy nie myślałem o tym, że wstąpić w wasze szeregi.Aż do dzisiaj. Przeczytałem post Muad Diba"Zjawisko na allegro"i zajarzyłem, że chodzi o mnie. Muszę przyznać, że faktycznie trochę bezsensownie sprecyzowałem warunki licytacji(było to spowodowane pośpiechem,pilnie potrzebowałem pieniędzy),ale muszę przyznać,że teraz cieszę się, że nikt nie zalicytował, bo doznałem olśnienia i nie chcę pozbywać się tych kart.Swoją przygodę z MECCG rozpocząłem w 1997 kiedy to kumpel kupił gdzieś 2 startery i dał mi jeden, trochę wcześniej przeczytałem po raz pierwszy trylogię, i jak dorwałem karty w ręce to szczęka opadła mi z wrażenia. Przetłumaczyłem osobiście instrukcję, nawet zagrałem parę razy, niestety sam bo ziomuś nie zajarzył zasad. A potem odłożyłem karty na półkę i tak sobie leżały do niedawna. Teraz mając 26 lat na karku przeżywam na nowo tą "gorączkę MECCG". POZDRAWIAM WSZYSTKICH w szczególności MUAD DIBA ZA OKAZANIE ŁASKI I NIE PODANIE MOJEJ KSYWKI(SAM SIę ZDEMASKOWAłEM)!!!
|