Za tydzień o tej porze mam nadzieje już być w Kędzierzynie, grać w planszówki bądź karty i zajadać jakieś biwakowe smakołyki
trzeba sie jakoś zorganizować Warszawo!
udało sie nam zorganizować transport samochodowy tym razem - naszymi dzielnymi kierowcami są
orf i
inte (przerwa na aplauz

)
propozycja wyjazdu jest następująca:
wyjeżdżamy o godzinie 13:00 w piątek 21 listopada z pod pracy inte (skrzyżowanie Racławickiej i Żwirki i Wigury), planowany dojazd do KK około 18:00
chcąc wykorzystać okazję tak wygodnego transportu wezmę ze sobą grę World of Warcraft: the Boardgame, gra trochę waży więc ustaliliśmy z orfem że przyjedzie po mnie na Ursynów, koło metra Imielin, zabrać mnie i Warcraft'a...
... a że Gyg i Jacek mieszkaja względnie niedaleko i po drodze to myśle że po was tez możemy zahaczyć i juz z orfem pojechać do roboty inte
teoretycznie jeszcze jedno miejsce w samochodzie ma orf jakby ktoś chciał sie z nami zabrać ale to już z kierowcą trzeba sie dogadywać gdzie i jak
może być taki plan?
o której orf myślisz zeby tu do mnie przyjechac zebyśmy spokojnie zdążyli złapać jeszcze Gyga i Jacka i wyrobić sie na 13:00 do inte?
wszystkim pasują takie godziny?
no i niech kierowcy policzą jakie koszta paliwa będą i jak sie rozłożą...