Szczerze mowiac tak tez sobie myslalem ze zasady do Rage'a sa proste i pewnie nie bedzie sensu tego dzielic na dwa rodzaje ale nie bylem pewien (bo jak juz wczesniej pisalem nie gralem w to nigdy) ale skoro gracz tak mowi to na pewno tak jest
Wiec jesli bedziesz mial chwilke i ochote to bylbym wdzieczny gdybys cos napisal a ja moglbym umiescic to na stronie (oczywiscie za Twoim pozwoleniem i z Twoim podpisem)
Co do Last Crusade... Kumpel stwierdzil ze sie zajmie tym dzialem ale jeszcze nie wiadomo co z tego wyjdzie wiec mozliwe ze tez bylbym zainteresowany a poza tym co dwie glowy to nie jedna wiec jesli nie mialbys nic przeciwko to moglibyscie sie uzupełniac a ze juz to masz gotowe to mysle ze jakos sie dogadamy
maly mam jeszcze jedno pytanko poniewaz przy tej stronce wlasciwie przez przypadek powstalo forum o roznych karciankach i RPG'ach (moze nie powinienem reklamowac tutaj innego forum ale poniewaz klikajac na tym forum na MECCG przenosi automatycznie do Polskiego Forum MECCG -
kfiadeg sie zgodzil na cos takiego, mam nadzieje ze moge wspomniec o forum przy naszej stronce

), chcialbym zaproponowac Ci funkcje osoby odpowiedzialnej wlasnie za dzial Rage. Na razie nie ma tam za duzo osob a tym bardziej postow ale moze kiedys to sie rozkreci
A teraz jeszcze jedna prosba do ogolu forumowiczow czy macie pomysl jakie jeszcze karcianki dodac na strone
http://www.vtes.diw.pl, na razie jest MECCG, VTES, Last Crusade, KULT i dojdzie Rage niedlugo. Mozna tam dodac praktycznie kazda karcianke nawet pokemon ale nie wiem czy jest sens.
Wiec jesli bedziecie mieli chwile to dajcie znac co by tam jeszcze moglo sie znalezc. Wszystkie propozycje sa do zaakceptowania. A ja postaram sie dogadac z ludzmi z ktorymi robimy ta stronke i za miesiac moze troszke dluzej, postaramy sie aby strona byla ciekawa i warta odwiedzenia (bo na razie jest w fazie testow - co nie zmienia faktu ze zapraszam do komentarzy, uwag i wnioskow na temat tej strony. Jesli cos nie dziala tym bardziej mi o tym powiedzcie).