muhabor napisał(a):
tu też pogram w MECCG
no prosze jeszcze jacyś ukryci gracze MECCG znajdują się we Wrocławiu? pokieruj ich na nasze forum zeby przyłączyli się do naszego grona

muhabor napisał(a):
a na turnieju i tak nie mam szans na nawiązanie walki jako świeży gracz i na razie nawet nie mam pojęcia o innych zasadach jak tylko tych do The Wizards (agenci i inne balrogi to tabula rasa, jak dotychczas, dla mnie niestety..)
nigdy nie wiadomo - połwa sukcesu (jak nie wiecej) wygranej to sprawne hazard'y a mozna zlozyc dobra talie hazard'ową na common'ach i uncommon'ach (np. wielce popularne talie Korupcyjne)
co do znajomości zasad z późniejszych dodatków to na pierwszym ogólnopolskim turnieju jaki organizowaliśmy (bedzie chyba ze 2 lata temu) sporo osób miało taki problem ale sie zjawili i nauczyli (choć czasem w bolesny sposób) paru nowych rzeczy
polecam temat z zasadami turniejowymi - na poczatku sa linki do wszystkich zasad errat itp
muhabor napisał(a):
Myślę też czy by nie zabrać na koolkon mojego 7 letniego syna który ze mna gra we wszystkie gry (nawet w MEccg). Jestem pewien ze bedziecie sie dobrze bawic na turnieju, pozdrawiam gorąco Graczy Middle Earth
bardzo dobrze, szkól nowe pokolenie graczy