Efgard napisał(a):
Nie funkcjonowali wtedy jeszcze na allegro tacy twardziele jak Asgaroth, a Cadaver chyba wtedy przysnął
Hmm, dziwne, że przeoczyłem tą aukcję, no ale cóż, Thraina już nie puściłem
A co do moich pierwszych transakcji, które swoją drogą przeprowadziłem z nikim innym niż z Cadaverem (pozdrawiam

), to miały one miejsce mniej więcej też cztery miechy temu, dokładniej w połowie grudnia... Otóż zupełnie przypadkowo złapałem kontakt z Cadaverem i zapytałem, czy ma jakieś karty do ME na sprzedaż, okazało się, że faktycznie, więc od razu je łyknąłem

Później dowiedziałem się, że jest w stanie załatwić mi około 600-700 niepowtarzających się kart ze wszystkich edycji, więc cóż, też ochoczo łykłem

:D (jeszcze raz dzięki za cierpliwość Przemek)
Później natrafiłem w otchłaniach Allegro na aukcję Assarhadona (i znowu pozdrawiam, nowego zresztą, forumowicza

). Troszkę mnie to kosztowało, ale czego się nie robi dla nowych kart

W międzyczasie natrafiłem jeszcze na dwie aukcje z kartami do Middle Eartha. Na jednej z nich zdobyłem całą masę rare'ów za jedyn 56 zł!!! Zresztą, jak się później okazało, koleś w ogóle nie znał wartości sprzedawanych kart (były tam m.in. 2 Nazgule z TW, The Mouth z LE, Tom Bombadil i smoki- 4 zwykłe, 3 At Home, oraz wiele, wiele innych świetnych kart...). Tą aukcję z kolei przespali prawie wszyscy oprócz mnie oczywiście

i jakiejś drugiej osoby, która jednak nie podjęła walki

Dzięki drugiej aukcji poznałem Radka-Efgarda (tak, tak, Ciebie też pozdrawiam

) no i po jakimś czasie doszło do pierwszej wymiany między nami... w tej chwili kończymy trzecią wymianę, mam nadzieję, że nie ostatnią. Ponadto dzięki forum doszło jeszcze do wymiany między mną a Kfiadem, Rootem i Gadzinem (oczywiście wszystkich gorąco pozdrawiam

), a już szykuje mi się wymiana z Gygiem oraz osobą nie przynależącą do forum (pozdrowienia dla Kulgana)...
Tak więc troszkę się tego zebrało, a chciałbym zauważyć, że jeszcze w grudniu miałem tylko 120 kart do Middle Earth'a

Czyli przez 4 miesiące zebrałem ponad
1000 kart!!!! Chyba jest czym się chwalić

No i to by było na tyle...
Pozdrawiam

Asgaroth