Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Pn cze 16, 2025 22:38

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr paź 13, 2021 13:45 
Warrior/Ranger/Sage

Zboku napisał(a):
Gror napisał(a):
(...) na http://www.GryGrora.pl (...) No i w ogóle zapraszam na zakupy :)

Gror, jak Ty mnie teraz zaimponiłeś :)

No to proszę zachwalać w towarzystwie, że fajny gość i w ogóle super sklep i takie tam... (no dobra, wystarczy że super sklep - fajnego gościa można odpuścić)

Koncentruję się na grach mniej znanych w Polsce, ale kilka tych bardziej popularnych tytułów też mam.

I już zupełnie serio - jakby ktoś chciał coś zobaczyć i popróbować (z tych mniej znanych) to wezmę na nasz zjazd.

PostNapisane: Cz paź 14, 2021 0:01 
Short-event

Będę od czwartku.

PostNapisane: N paź 17, 2021 21:20 
Diplomat

Hej ,
termin jest mało szczęśliwy i nie dostałam urlopu więc w tym roku was niestety nie zobaczę :cry: .
Życzę wam jednak dobrej zabawy i do szybkiego zobaczenia

PostNapisane: Pn paź 18, 2021 22:28 
Ser Kmiot

Ja będę!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

PostNapisane: Wt paź 19, 2021 16:40 
Ser Kmiot

Żałują ci 1 dnia urlopu?? Co za…. Gdzie to trzeba zadzwonić aby załatwić urlop? :)

PostNapisane: Cz paź 21, 2021 12:13 
Shadow of the East

Z nami przybędzie nasz współgracz z Wwy, Emil, pozaturniejowo.

WhereTheFearHasGoneThereWillBeNothing. OnlyIWillRemain.

PostNapisane: Pn paź 25, 2021 21:07 
Pan Otwieracz

Będę sam, nikomu innemu od nas nie przypasował termin.

PostNapisane: Pn paź 25, 2021 22:10 
Wiedźma

Cześć dziewczyny!

Cieszę się, Paweł, że tak nagabujesz mailowo, serio. Dotąd zawsze mój sen-sej Roooot przejmował inicjatywę dialogu na tym forum w tak ważkich sprawach jak uczestnictwo w turniejach i mnie zagajał prywatnie, zachęcał.

Tym bardziej się zdziwiłem, że jeszcze dotąd nic tu nie napisał! Sądzę zatem, że skoro dotąd się nie wypowiedział, to może oznaczać tylko jedno - nie znajdzie on czasu na wyjazd do Kędzierzyna-Koźle w listopadzie AD 2021. I tak też będzie ze mną, (tym razem, wyjątkowo! :P ).

Jestem pewien, że impreza będzie - jak zwykle - udana. Podoba mi się sposób, w jaki podeszliście do tematu szczepień i gratuluję Grorowi sklepu internetowego! Muszę o tymże sklepie pamiętać ilekroć będę chciał coś kupić do gro.. grania.

Udanej zabawy, waszmościowie! Trzymam kciuki aby ta epicka tradycja przetrwała na kolejnych XXX turniejów!

PostNapisane: Wt paź 26, 2021 0:44 
Warrior/Ranger/Sage

Ja niestety też nie dotrę tym razem :(

Mam nadzieję, że do zobaczenia na wiosnę czy w lecie ;)

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

PostNapisane: Śr paź 27, 2021 21:25 
Warrior/Ranger/Sage

Przepraszam, że się nie odzywam. Nie wiem na co czekam. Że coś się zmieni, ... - tylko, nie wiem co! Panie z koła gospodyń wiejskich wywłaszcza Thorina i tureniej zostanie przeniesiony 2 tygodnie poźniej. To by mi załatwiło sprawę.

Niestety, tym razem termin zjazdu trafił centralnie w planowany wyjazd rodzinny i nie pogodzę tych dwóch spraw, wiec moje przyjemności muszą ustąpić pola rodzinie.

W mojej karierze było już kilka opouszczonych zjazdów, ale to dawno i ostatnio dobrze żarło. Pierwszy turniej po pandemiczny, ehhh, ....

Może wpłacę wejściówkę, a wszyscy poudają, że gdzieś tam jestem. "Rootek, grasz? A nie poszedł do kuchni. Ok, to w nastęną. "

PostNapisane: So paź 30, 2021 19:14 
Dwarf

do wszystkich zainteresowanych przyjazdem chciałem przypomnieć:

!! ze względu na COVID-19 przy wejściu będzie wymagane okazanie certyfikatu szczepienia w formie papierowej !!, nie ten papierek co dostawaliśmy podczas szczepienia, na którym była napisana seria i numer partii szczepionki oraz daty szczepień, tylko ten który jest do pobrania ze strony https://www.gov.pl/web/certyfikat po założeniu konta

NIE uwzględniana będzie wersja certyfikatu w formie elektronicznej w telefonie czy tablecie - nie mam pewności czy przypadkowo albo z uprzejmego donosu nie nastąpi jakaś zmyślna kontrola i chcę uniknąć sytuacji, że chwilowa nie ma internetu, albo coś się nie wczytuje, bądź się telefon rozładował.

PostNapisane: Pn lis 01, 2021 9:31 
Ser Kmiot

Thorin napisał(a):
do wszystkich zainteresowanych przyjazdem chciałem przypomnieć:

!! ze względu na COVID-19 przy wejściu będzie wymagane okazanie certyfikatu szczepienia w formie papierowej !!, nie ten papierek co dostawaliśmy podczas szczepienia, na którym była napisana seria i numer partii szczepionki oraz daty szczepień, tylko ten który jest do pobrania ze strony https://www.gov.pl/web/certyfikat po założeniu konta

NIE uwzględniana będzie wersja certyfikatu w formie elektronicznej w telefonie czy tablecie - nie mam pewności czy przypadkowo albo z uprzejmego donosu nie nastąpi jakaś zmyślna kontrola i chcę uniknąć sytuacji, że chwilowa nie ma internetu, albo coś się nie wczytuje, bądź się telefon rozładował.
Jaka kontrola? Przecież nie ma zakazu spotykania się z ludźmi i imprez masowych (10 osobowych). Kontrola na zlocie większa niż z Sanepidu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT] Sanepid, policja i inne służby praktykują aplikacje na całym świecie a my nie będziemy eko i musimy marnować papier? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

PostNapisane: Pn lis 01, 2021 20:15 
Warrior/Ranger/Sage

Thorin napisał(a):
(...)wymagane okazanie certyfikatu szczepienia w formie papierowej(...)

Skoro tak to ja zmieniam swoją wcześniejszą deklarację i nie przyjeżdżam. Jako niezaszczepionemu myślałem że uda mi się wkręcić na zdjęciu certyfikatu kolegi względnie książeczce szczepień psa - ale widzę że tu ostra kontrola się szykuje.

A serio to z powodów różnych nie pojawię się tym razem w Goszycach. Do zobaczenia przy kolejnej okazji. Życzę wszystkim udanych rozgrywek.

PostNapisane: Cz lis 04, 2021 8:47 
Warrior/Ranger/Sage

A myślałem, ze wygram walkowerem. Niestety mnie też nie będzie, obudziłem się dziś z bólem gardła, a że moje dziecko leczy się na anginę od paru dni, więc diagnoza (której na razie nie ma, bo nie ma terminów) będzie raczej oczywista. Sorki i bawcie sie dobrze

PostNapisane: Cz lis 04, 2021 8:51 
Warrior/Ranger/Sage

Niestety u mnie sprawa wciąż jest niepewna. Jedno wiem na sto procent: jeśli przyjadę, to raczej dopiero w piątek wieczorem.

Wysłane z mojego LM-Q630 przy użyciu Tapatalka

O Kurhanach, o Wzgórzach i czy będzie padać...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]