Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 5:04

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn maja 20, 2019 11:33 
Shadow of the East

XXIX spotkanie za nami, chociaż nie ma nikogo kto by zaliczył wszystkie ;)

Najważniejsze - dzięki Root za super miejsce. Jednak łóżko i prysznic to mega sprawa a i ciepły obiad podawany do stołu, myślę, że wszyscy byli zadowoleni. Może tylko herbata mogła by być bardziej herbatą :D Jeśli nie będziesz miał żadnych uwag ze swojej strony to ja bardzo chętnie tam zajrzę ponownie, choćby i za rok ;)

Fajnie, że udało się sporo pograć, choć trochę mi zabrakło partii w coś cięższego. Root - za pół roku nie odpuszczę i jakaś strategia kosmiczna będzie grana :D

W sumie były tylko trzy minusy - pierwsze spotkanie w historii bez partii w MECCG, jakieś niepotrzebne spinki między grami (przyjeżdżamy dla frajdy jednak) oraz to, że Wrocław szybko musiał uciekać i chyba poza Rollem w nic innego nie udało się zagrać razem.

Widzimy się na jesieni, na jubileuszowym - XXX, zjeździe :)

ps gdyby ktoś miał jakieś zdjęcia, które by chciał dorzucić do galerii to proszę o kontakt.

Zdjęcia

WhereTheFearHasGoneThereWillBeNothing. OnlyIWillRemain.

PostNapisane: Pn maja 20, 2019 12:58 
Warrior/Ranger/Sage

Muad'Dib napisał(a):

Najważniejsze - dzięki Root za super miejsce. Jednak łóżko i prysznic to mega sprawa a i ciepły obiad podawany do stołu, myślę, że wszyscy byli zadowoleni. Jeśli nie będziesz miał żadnych uwag ze swojej strony to ja bardzo chętnie tam zajrzę ponownie, choćby i za rok ;)

Podpisuję się obiema rękami. Miejscówka bardzo fajna, w zupełności zaspokajająca potrzeby tego typu zgrai.

Fajnie było Was znowu zobaczyć i trochę pograć. I mimo, że przegrałem w co tylko chyba mogłem (chociaż mimo mojej nieudolności jednak Galactica się sfajczyła i chyba coś tam w Battle Line mi się udało a i półfinał Saudyjczykami też jakimś sukcesem można nazwać) to imprezę zaliczam do bardzo udanych.

Tak sobie myślę, że można na przyszłość również celować w takie rozwiązania organizacyjne? Podobne miejsca pewnie się znajdą w prawie każdej okolicy.

PostNapisane: Pn maja 20, 2019 13:00 
Pan Otwieracz

Dziękuję w imieniu Mafii za przyjemne rozgrywki, a zwłaszcza Rootowi za organizację i dzielne granie z nami przed dwa dni ^^. W imieniu Slayera dziękuję, że puściliście mnie wcześniej:
Obrazek

Miejscówka bardzo na plus, tak jak pisał Paweł - łóżko i prysznic robi różnicę. Przyjemna okolica, centralna lokalizacja, dla mnie bomba :)

Na jesień Mafia może się powiększy o dodatkowego gracza ;)

PostNapisane: So lis 30, 2019 19:43 
Warrior/Ranger/Sage

Przepraszam za działalność archeologiczną, ale przypomniało mi się i chciałem zapytać: udało się wam w Burzeninie zagrać w te Zbokowe flanki?

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]